Janina Heina

9

"Jag vill ge barn och unga en trygg och givande uppväxtmiljö. Säkra andrastadiets utbildning i vår stad. Med allt som görs bör vi värna om miljön. "

Jag är en 39 årig infödd hangöbo, med två söner, sambo och en hund. Jag har alltid varit en rätt aktiv person. Som 6 åring började jag friidrotten, sedan fortsatte jag med scouting, handboll, fotboll och innebandy. Varav fotboll och innebandy var grenar som förde mig med på många fina upplevelser och äventyr under många år. Än idag är jag aktiv scout och drar för tillfället möten för en grupp på tio barn. Jag har även varit med i Hangös egnahemsförening, Centralskolan Hem och Skola och inom HIK fotboll som junioransvarig, där vi bland annat arrangerat Östersjöcupen i några år.

Nu är det dags, efter en kort tio års betänketid, att prova på något nytt.

Namn: Janina Heina
Födelseår: 1981
Kommun: Hangö
Hemort: Hangö
Titel: Lagerarbetare
E-post: heina.janina@gmail.com

Viktiga politiska frågor

Gymnasium och yrkesutbildning

Detta är enligt mig en väldigt viktig sak, med tanke på både kommunens och hela landets framtid. Vi behöver starka, friska unga krafter att driva vårt land vidare i all dess utveckling som även inför kommande utmaningar. Det är dessa människor som en dag tar hand om oss.

Läs mer i vårt valprogram ›

Klimatsmart kommun

Hangös natur är något att vara stolt över. Finlands friska luft, rena vatten och vackra skogar måste bevaras och vi bör leva på ett sätt som bibehåller eller förbättrar klimatet.

Läs mer i vårt valprogram ›