Janina Heina

9

"Haluan antaa lapsille ja nuorille turvallisen ja antoisan kasvuympäristön. Varmistaa kuntamme toisen asteen koulutusmahdollisuuden. Kaiken minkä teemme, tulisimme tehdä ympäristön suojelemista ajatellen"

Olen 39-vuotias syntyperäinen hankolainen. Minulla on kaksi poikaa, avopuoliso sekä koira. Olen lapsesta saakka ollut aktiivinen. 6-vuotiaana aloitin yleisurheilun, jonka jälkeen jatkoin partiossa, käsipallossa, jalkapallossa sekä salibandyssä. Näistä kaksi viimeistä ovat tarjonneet minulle lukuisia ikimuistoisia hetkiä hyvien ystävien parissa. Tänä päivänä olen aktiivinen partiolainen ja johdan kymmenen lapsen partioryhmää. Olen myös ollut Hangon omakoti- sekä Centralskolans Hem och skola-yhdistyksissä mukana useita vuosia. Fc HIK:ssä toimin junnuvastaavana, jolloin järjestimme mm. Itämericupin.

Nyt olisi, noin kymmenen vuoden mietintäajan jälkeen, aika kokeilla jotain uutta.

Nimi: Janina Heina
Syntymävuosi: 1981
Kunta: Hanko
Kotipaikka: Hanko
Titteli: Varastotyöntekijä
Sähköposti: heina.janina@gmail.com

Vaaliteemat

Lukio ja ammattillinen koulutus

Jotta meillä olisi mahdollisuus pitää nuorisomme kaupungissamme tämä on mielestäni välttämätön asia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Hangon luonto on asia mistä voi olla ylpeä. Suomen raikas ilma, puhtaat vedet ja kauniit metsät pitää suojella. Meidän pitää elää sellaisella tavalla joka säilyttää tai parantaa ilmastoa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Tämä on mielestäni erittäin tärkeä asia niin kunnalle kuin myös koko valtiolle. Tarvitsemme vahvoja, innokkaita nuoria voimia ajamaan meidän maata eteenpäin kaikessa kehityksessä sekä tulevissa haasteissa. Tulevaisuudessa, nämä ihmiset pitävät meistä huolta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›