Tomi Honkanen

68

"Minun Lahteni on maan yritysystävällisin kaupunki, joka pystyy panostamaan nuorisotyöhön, koulutukseen ja turvallisuuteen. "

Olen paljasjalkainen lahtelainen perheenisä Kaukkarista. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi kauppatieteitä opiskelevaa aikuista poikaa. Perheemme harrastaa innolla liikuntaa, itse pidän erityisesti jalkapallosta sekä jumpista. Vapaa-ajalla vedän myös erityisjalkapallotoimintaa Lahdessa.

Työurani koostuu 30-vuoden kokemuksesta liike-elämässä, enimmäkseen esimies- ja johtotehtävissä mutta työkokemusta on myös opetustyöstä sekä lastensuojelutyöstä. Koulutukseni on yhdistelmä kauppatieteitä sekä pedagogiikkaa.

Tiedän näin ollen kokemuksesta miksi meidän pitää panostaa lapsi- ja nuorisotyöhön jo ennaltaehkäisevästi. Apua ja tukea pitää pystyä antamaan kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Turvallisuutta koko elämänkaarelle.

Tarvitsemme ehdottomasti myös lisätuloja kaupunkiin. Yritysystävällinen kaupunki houkuttelee uusia yrityksiä, investointeja sekä sitä kautta veronmaksajia. Kaupungin ja elinkeinoelämän välinen keskusteluyhteys pitää olla avoin ja helppo.

Ruotsinkieliset palvelut ovat tärkeä osa Lahtea ja niitä pystytään parantamaankin. Upea Svenska Gården pitää ottaa osaksi kaupungin markkinointia erityisesti pääkaupunkiseudun ruotsin- ja kaksikielisiin perheisiin.

Nimi: Tomi Honkanen
Syntymävuosi: 1966
Kunta: Lahti
Kotipaikka: Lahtis
Titteli: Myyntipäällikkö
Sähköposti: tomi.j.honkanen@gmail.com

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Ennaltaehkäisevään nuorisotyöhön kaivataan resursseja. Tämä panostus antaa tuloksia tulevaisuudessa eikä tästä saa säästää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Taloudellisiin panostuksiin kaivataan kaupunkiin lisää rahaa. Meidän täytyy tehdä Lahdesta maan yritysystävällisin kaupunki, joka houkuttelee uusia yrityksiä, investointeja ja sitä kautta uusia veronmaksajia. Yritysten täytyy tuntea olevansa tärkeitä kaupungin instanssien taholta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Urheilukaupunki Lahden täytyy lunastaa vanha maineensa käytännön teoilla. Liikunnan harrastaminen täytyy mahdollistaa kaikille tulotasosta riippumatta. Kaupungin edustusseurojen toimintaedellytykset on turvattava. Sieltä lapset ja nuoret hakevat esikuvansa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›