Sebastian Långström

709

"Basse - Kaupunki jossa kaikki voivat hyvin ja viihtyvät "

Olen koulutukseltani ekonomi ja opettaja. Minulla on vaimoni kanssa kolme teini-ikäistä lasta. Tuntemukseni koulutusalalta on vankka. Olen toiminut opettajana kaksikymmentä vuotta, tänä aikana minulle on kertynyt opetuskokemusta perusasteelta, ammatillisesta koulutuksesta, työväenopistosta sekä yliopistosta. Suurimman osan uraani olen kuitenkin viettänyt lasten ja nuorten parissa. Opetustyön ohessa olen myös osa-aikainen yrittäjä.

Nuorten hyvinvointi on erityisen lähellä sydäntäni, sitä tahdon edistää. Valitettavasti nuoret ovat joutuneet maksamaan kovan hinnan koronapandemiasta. Monet aikuiset muistelevat nuoruusvuosiaan iloisina ja huolettomina, nämä kokemukset on pandemian myötä nuorilta viety. Moni nuori on levoton tai masentunut. On ensisijaisen tärkeää, että koulunkäyntiin ja nuoriin panostetaan. Koulut tarvitsevat resursseja ja toimia korjatakseen pandemian aiheuttamia vahinkoja.

Olen viime vuodet asunut Helsingissä puutalossa. Olen myös asunut Hakaniemessä, keskellä kaupungin sykettä. Molemmat asumismuodot ovat omilla tavoillaan viehättäviä. Vastapainoa arjelle ja kaupunkielämälle haen saaristosta, jossa rakennan ja kuljeskelen luonnossa.

Helsinki on monipuolinen ja ainutlaatuinen kaupunki. Se on pääkaupunki johon mahtuu keskustan vilinää, erilaisia asuinalueita, hienoja puistoja ja saaristoa. Kaupungin ympäristöjä on kehitettävä siten, että sekä me helsinkiläiset, että kaupungissa vierailevat, voimme nauttia kaupungin antimista. Haluan kehittää kaupunkia johon mahtuu sekä erilaisia ihmisiä, että asumismuotoja. Kulttuurin, koulutuksen ja asumisen suhteen monimuotoisuus on rikkautta.

Nimi: Sebastian Långström
Syntymävuosi: 1973
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Opettaja
Sähköposti: basse.langstrom@gmail.com
Puhelinnumero: 0503684128