Nina af Hällström

605

"Viihdytään Espoossa! Kaupunkiamme on kehitettävä asukkaiden ehdoilla."

Olen naimisissa oleva viiden lapsen äiti. Minulla on valtiotieteen maisterin tutkinto ja työskentelen vammaisjärjestössä. Olen kaupunginvaltuuston jäsen. Tällä kaudella olen myös ollut kaksi vuotta kaupunginhallituksen ja sen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsen. Sitä ennen olin mukana sosiaali- ja terveyslautakunnassa. Olen toista kautta HYKS-lautakunnan (erityissairaanhoito) jäsen. Pidän liikkumisesta - lenkkeilen ja käyn salilla säännöllisesti. Haluan tehdä työtä espoolaisten hyvinvoinnin sekä viihtyisän ja turvallisen ympäristön puolesta.

Nimi: Nina af Hällström
Syntymävuosi: 1963
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Toiminnanjohtaja
Sähköposti: nina.afhallstrom@gmail.com
Puhelinnumero: +358 45 6503820
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Ympäristömme vaikuttaa vahvasti siihen, miten viihdymme. Kaupungissamme on oltava eri tyyppisiä asumismuotoja. Eri asumismuodot samoilla alueilla ovat keino taistella eriarvoistumista vastaan. Kohtuuhintaisten asuntojen tarjonta on turvattava. On tärkeää, että asuinalueiden läheisyydessä on puhdasta luontoa. Myös tiheään rakennetuilla alueilla tarvitaan puita ja pensaita. Suunnittelussa ja rakentamisessa on otettava huomioon vihreät arvot.
Samalla tavalla liikenteessä tarvitaan monimuotoisuutta. Asukkaiden tulee pystyä valitsemaan liikkuvatko jalan, pyörällä, junalla vai metrolla kaupungisssa, joka on turvallinen ja hyvin suunniteltu.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Espoon kaupungin tärkein voimavara ovat sen asukkaat. Kaupungin menestys on riippuvainen hyvinvoivista asukkaista, jotka haluavat olla mukana kehittämässä kaupunkia. Hyvät mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajan aktiviteetteihin sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen saatavuus ovat tekijöitä, jotka myötävaikuttavat merkittävästi kuntalaisten hyvinvointiin, kaikissa ikäluokissa. Tästä meidän tulee Espoossa pitää kiinni. Korkealuokkainen varhaiskasvatus, koulut, toimiva vanhustenhuolto sekä kulttuuri- ja vapaa-ajantoiminta ovat prioriteetteja, joihin tulee panostaa. Hyvinvoivat asukkaat ovat terveempiä, jaksavat työskennellä pitempään ja tuntevat olevansa osallisia. Tästä hyötyy koko kaupunki.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Julkinen liikenne

Toimiva julkinen liikenne myötävikuttaa Espoon viihtyvyyteen. Julkista liikennettä tuleekin jatkuvasti kehittää kun kaupunki kasvaa. Metron ja junien lisäksi tarvitaan linja-autoja, myös suoria yhteyksiä Kamppiin eri puolilta Espoota. Meidän tulee myös panostaa poikittaisliikenteeseen Espoon eri kaupunginosien välillä. Syöttöliikennettä metroasemille on parannettava. Julkisen liikenteen tulee olla houkutteleva ja kannattava vaihtoehto Espoon asukkaille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›