Katriina Saarnilahti

89

"Yhdessä vieläkin parempi Siuntio! Hoidetaan liikenneturvallisuus ja liikennepalvelut kuntoon. Pidetään huolta lasten, nuorten ja senioreiden aktiivisuudesta ja osallisuudesta ettei kukaan ole yksin ja vain SOTE-palveluiden varassa. "

Minua pyydettiin ehdokkaaksi -luin RKP:n puolueohjelman ja pidin siitä. Siksi suostuin sillä olen kiinnostunut kunnan asioista ja päätöksenteosta. Olen asunut Siuntiossa vuodesta 1997. Viimeinen pitkäaikainen työpaikkani oli ruotsalaisen yrityspankin Helsingin konttorissa. Sittemmin työskentelin joitain vuosia tuulipuistojen kehittämisen parissa rahoitusneuvottelijana. Ruotsinkieli sujuu ja pidän sitä hyvin tärkeänä jotta me kytkeydymme Pohjoismaihin!

Sitoutumaton  
Nimi: Katriina Saarnilahti
Syntymävuosi: 1950
Kunta: Siuntio
Kotipaikka: Siuntio, Störsvik
Titteli: Ekonomi, eläkkeellä
Sähköposti: katriina.saarnilahti@gmail.com
Puhelinnumero: 044-9766369

Vaaliteemat

Julkinen liikenne

Kuntaa halkoo kantatie 51 ja se on liittymien osalta turvaton. Julkinen liikenne ei riitä kunnan pääkaupunkiseudulla työssäkäyvien tarpeisiin. Onko parannettava myös paikallisliikennettä?

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Jotta vältämme SOTE-menojen kasvun tulevaisuudessa on panostettava lasten, nuorten ja senioreiden aktiivisuuteen ja osallistumiseen. Jos ja kun sote vastuu siirtyy maakunnille on asukkaiden hyvinvoinnista pidettävä huolta toisenlaisin toimintatavoin. Uskon että Siuntiossa siihen on hyvät mahdollisuudet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Siuntio on valinnut Störsvikin kunnan arvokkaimmaksi alueeksi. Aluesuunnittelun ja kaavoituksen tulee kunnioittaa Störsvikin asukkaita, yrityksiä ja luontoarvoja. Tarvitaan alueemme edustaja kunnallisvaltuustossa tuomaan mielipiteemme kuuluviin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›