Johan Johansson

17

"Hyvin hoidettu talous on onnellisen* ja hyvin toimivan kunnan perusta. "

Olen ollut mukana politiikassa koko aikuisikäni ja tiedän, että yhdessä tekemällä voimme vaikuttaa. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi jo aikuista lasta. Uskon vahvasti jokaisen oikeuteen päättää omasta elämästään ja valinnoistaan. Yhteiskunnan on autettava niitä, jotka apua tarvitsevat, meidän tulee huolehtia heikoimmista. Minulla on sydän vasemmalla ja lompakko oikealla.

*(Is This Finnish Town the World´s Happiest? The New York Times 24.12.2018)

Nimi: Johan Johansson
Syntymävuosi: 1967
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Toimitusjohtaja
Sähköposti: johan.johansson@grankulla.fi
Puhelinnumero: +358404554677

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu talous on edellytys sille, että voimme jatkossakin tarjota korkealaatuisia ja toimivia palveluita kunnissa. Kauniaisten alhainen veroäyri, toimiva varhaiskasvatus, hyvät koulut sekä laadukkaat seniori palvelut tekevät kunnastamme vetovoimaisen. Menestyvä kunta tuo myös enemmän asukkaita ja verotuloja. Näillä verotuloilla voimme jatkossakin taata maan parhaat kunnalliset palvelut. Tyytyväiset asukkaat, hyvät palvelut ja hyvin hoidettu talous kulkevat käsi kädessä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Minulle lapset ja nuoret ovat aina olleet hyvin tärkeitä. He muodostavat huomispäivän yhteiskunnan ja ne arvot jotka silloin ovat voimassa. Jos voimme tarjota lasten ja perheen tarpeet huomioivan päivähoidon sekä koulun, joka kannustaa nuoria itsenäiseen ja kriittiseen ajatteluun, niin huomispäivän sukupolvilla, lapsillamme ja lastenlapsillamme on vankka pohja millä seistä. Kauniaisissa meillä on kaikki mahdollisuudet asettaa lapset ja nuoret etusijalle, juuri nyt pandemian aikana ja tulevaisuudessa. Kauniaisissa on pätevä ja sitoutunut henkilökunta, antakaamme heille parhaat mahdolliset edellytykset hoitaa työnsä hyvin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Maltillinen kasvu on hyvän talouden ja kestävien palveluiden perusta. Meidän infra, päiväkodit ja koulut, ei kestä liian nopeaa kasvua. Maltti on valttia kaavoituksessa!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›