Jerri Kämpe-Hellenius

"Asuinpaikasta kotipaikaksi Kirkkonummi - Kyrkslätt"

Uusperheellinen eläinrakas omakotiasuja, joka halua olla sujuvan arjen puolestapuhuja. Kaksikielisenä, niin että äidinkieleni on suomi, arvostan molempia kulttuureja merkittävästi - minulle Kalevala siinä missä Luciaakin on osa identiteettiäni ja nauran yhtälailla "Uutisvuodolle" kuin ruotsin TV:n vastineelle "Snacka om nyheter".

Kirkkonummi on hyvä paikka asumiselle, oman perheen kasvattamiselle ja vanhenemiselle. Tahdon rakentaa Kirkkonummeani niin että se on myös jatkossa loistava paikka asua ... sellaista kaupungistuvaa maalaisidylliä metropolin kupeessa. Pienkotiasujan unelma, sitä minä haluan rakentaa yhteistyössä kanssasi. Omakoti-, rivi-, luhti- paritaloasuminen ovat asumismuotoja, joita suosin, olenhan myös Kirkkonummen Pienkiinteistöyhdistyksen (KPY) ry:n johtokunnan puheenjohtaja vuodesta 2019 alkaen. Minun Kirkkonummestani ei tule toista Espoota.

Minun Kirkkonummellani on myös terveet talot vauvasta vaariin, jotain minkä eteen teen työtä Kirkkonummen RKP:n edustajana Palvelutuotannon lautakunnassa vuodesta 2017 alkaen. Lisäksi olen nykyisellä valtuustokaudella RKP+KD liittouman ensimmäinen varavaltuutettu ja kuntakehitysjaoston varajäsen.

Minä haluan rakentaa arjesta juhlaa - onhan lempihashtagini
#livetärhärochnu - #elämäontässäjanyt

Nimi: Jerri Kämpe-Hellenius
Syntymävuosi: 1973
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Kirkkonummi
Titteli: DI, Kontrolleri
Sähköposti: jerri.kampehellenius@gmail.com
Puhelinnumero: 0505613744

Vaaliteemat