Gunilla Löfstedt-Söderholm

28

"Kokenut, kuunteleva ja päättäväinen ääni turvallisen ja viihtyisän pienkaupungin puolesta jossa sekä seniorit että nuoret voivat hyvin."

Olen asunut Kauniaisissa 40 vuotta. Arvostan asumista pienessä kaupungissa jossa luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntatarjonta on monipuolista.
Haluan panostaa senioreiden hyvään huolenpitoon ja hoitoon kotipaikkakunnalla myös sen jälkeen jos/kun sote-uudistus astuu voimaan. Nuorten hyvinvointi vaatii erityistä panostusta ja ennaltaehkäisevää nuorisotyötä on laajennettava.
Tarvitsemme palveluja lähellä kotia ja yritystoiminnalle pitää varmistaa hyvät edellytykset kaupungissamme.
Minulla on pitkä työura toimittajana, uutispäällikkönä ja viestintäpäällikkönä. Monivuotinen johtamiskokemus journalistiikan ja viestinnän parissa antaa hyvät edellytykset ja eväät toimia myös politiikan parissa
Nyt eläkeläisenä olen aktiivisesti mukana monissa yhdistyksissä Kauniaisissa, mm. varapuheenjohtajana Grankulla svenska pensionärer-yhdistyksessä ja hallituksen jäsen Grankulla svenska kulturföreningissä. Jumppaa ja liikuntaa olen harrastanut nuoresta asti.
Vapaa-aikana viihdyn perheen kanssa Tammisaaren saaristossa, usein lapsenlasten ja heidän koiriensa seurassa.

Nimi: Gunilla Löfstedt-Söderholm
Syntymävuosi: 1953
Kunta: Kauniainen
Kotipaikka: Kauniainen
Titteli: Fil.maist.

Vaaliteemat

Senioriystävällinen yhteiskunta

Senioreille tulee taata hyvää huolenpitoa ja terveydenhuoltoa kotikaupungissa myöskin sen jälkeen jos ja kun sote-uudistus toteutetaan. Terveysasema on säilytettävä Kauniaisissa kaksikielisenä hyvintoimivana terveyspalvelujen keskuksena.
Senioriasuminen, joka huomio henkilökohtaiset tarpeet ja toivomukset , on kehitettävä ja niille jotka haluavat asua kotonaan on turvattava riittävästi palveluja ja tukea. Lähiympäristössä on oltava turvallista liikkua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Meidän on pidettävä huolta nuorison hyvinvoinnista. Se on edellytys sille että Kauniainen on hyvinvoiva kaupunki myös vastedes. Koulukiusaamiseen ja loukkaavaan käyttäytymiseen on puututtava heti. Kouluilla on siitä suuri vastuu mutta niin on myöskin vanhemmilla. Kunnalliseen nuorisotyöhön on panostettava riittävästi resursseja. Hyvintoimiva nuorisotalo on tärkeä osa kunnan nuorisotyötä ja nuorisotyöntekijöille pitää luoda hyvät työskentelymahdollisuudet.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Kauniainen on säilytettävä huvilakaupunkina ja pienenä kyläyhteisönä
Viheralueet, kävelyreitit ja liikuntapolut ovat tärkeitä asukkaiden hyvinvoinnille. Niihin ei saa kajota.
Kaavoituksessa ja rakentamisessa tulee erityisesti ottaa huomioon senioreiden ja lasten erityistarpeet jotta Kauniaisissa voi turvallisesti ja esteettömästi liikkua.
Kaupunkiradan uudistamishankkeessa on taattava että junalaiturit sekä Kauniaisen aseman että Koivuhovin pysäkillä toteutetaan niin että juniin on esteetön kulku niin senioreille, lapsiperheille kuin liikuntarajoitetuille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›