Fredrik Jensén

32

"Yhteistyöllä ja optimistisuudella tulevaisuuteen!"

Moi!
Olen yhteistyösuuntautunut ja optimistinen Lielahtelainen ja olen mielelläni mukana työskentelemässä koko meidän hienon saaristolaiskunnan puolesta!
Olen toiminut noin 20 vuotta hoitajana kehitysvamma-alalla, sitä ennen työskentelin m.m. ravintola-alalla risteilyaluksella. Tällä hetkellä opiskelen julkishallintoa Åbo Akademissa.
Uskon että paikallinen päätöksenteko on kehittymässä suuntaan jossa avoimuus ja asukkaiden osallisuus tulevat enemmän keskiöön. Yhdessä pystymme ratkaisemaan tulevaisuudessa sekä taloudelliset haasteet että muutkin tulevaisuuden pulmat.
Asumme alueella jossa sekä asukkaat että osaaika-asukkat ja vieraat viihtyvät erinomaisesti. Sijainti meidän maassa on loistava, ja edellytykset hyvälle kehitykselle ovat olemassa. Tsekkaa ihmeessä myös mun politiikkasivua Facebookissa, siellä nostan erilaisia teemoja ja kerron miten ajattelen asioista. Toivottavasti syntyy myös keskusteluja!

Nimi: Fredrik Jensén
Syntymävuosi: 1979
Kunta: Parainen
Kotipaikka: Pargas
Titteli: Lähihoitaja, Valtiotieteen kandidaatti

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kaikki kunnan asukkaat ovat tärkeitä. Paraisilla lapset ja nuoret ovat hyvällä tavalla keskiössä. Yksi ryhmä joka kuitenkin huomioidaan hyvin vähän ovat kasvava ryhmä yksinasuvia. Miten kunta voisi huomioida tämä ryhmä paremmin palveluiden suunnittelussa?

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Tasapainoinen talous on hyvinvoivan yhteiskunnan perusta, ja uskon että Paraisilla löydetään taloudellinen tasapaino tulevaisuudessa. Pitkäaikaisuus ja kokonaiskuva ovat tärkeät tavoitteet, mutta vaikka talous onkin tärkeää, se ei ole ainoa relevantti näkökulma.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Kulttuuri on se "liima" joka pitää yhteiskunta kasassa. Paraisilla on rikas kulttuurielämä joka kärsii valtavasti nyt pandemian takia. On hyvin tärkeää että kunta tukee kulttuurielämää myös jatkossa, niin että kulttuurielämä voi palautua pandemian jälkeen. Se on satsaus joka kannattaa tehdä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›