Eva-Maria (Mia) Lindström

37

"Kulttuurin, koulutuksen ja sivistyksen puolesta. Yhteistyössä muun yhteiskunnan kanssa jotta edistämme nuorison ja muiden asukkaiden henkilökohtaista kehitystä ja vahvistamme tietoja ja taitoja!"

Taustaltani olen (vapaan sivistystyön) opettaja sekä opas ja matkanjohtaja, ja siksi olen kiinnostunut kulttuurista ja koulutuksesta yhteistyönä muun yhteiskunnan kanssa, esimerkiksi matkailun ja kansalaisyhteisön. Siten voimme myös lisätä työllisyyttä raaseporilaisten joukossa.
Olen asunut Karjaalla vuodesta 2010 lähtien ja viihdyn erinomaisesti!

Nimi: Eva-Maria (Mia) Lindström
Syntymävuosi: 1974
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Karjaa

Vaaliteemat

Kulttuuri

Kulttuuri ja koulutus kuuluvat yhteen ja voidaan yhdistää! Samalla tavalla kuin koulutus ja sivistys, kulttuurin tulee tarjota jotain kaikille. Raaseporissa on paljon tarjottavana, sekä asukkaille että vierailijoille.
Kun puhutaan kulttuurista voi valita miten sen kokeminen tapahtuu. Joko se tuodaan omalle paikalle (esim. luokkahuoneeseen) tai mennään ulos kokemaan sitä. Molemmat käy, mutta jälkimmäinen tuo lisäarvoa.
Kriisiaikoina tarvitsemme kulttuuria erityisen paljon - etsitään keino jolla kulttuurialan ihmisten tuloja varmistetaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Vapaa sivistystyö on usein unohdettu resurssi yhteiskunnassamme. Joustavien ja monipuolisten menetelmien avulla voimme edistää oppilaiden ja nuorison henkilökohtaista kehitystä ja siten vahvistaa heidän tietoja ja taitoja. Sekä samalla edistää työllisyyttä Raaseporissa.
Hauskanpitoa oppimisessa on sallittua - jopa suositeltavaa - siten opeteltavaa jää muistiin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›