Emma Ringbom

729

"Helsinki on asukkaitaan varten!"

Olen partiolainen ja diplomi-insinööri, töölöläinen joka haluaa tehdä töitä toimivan, turvallisen ja viihtyisän kaupungin eteen.

Helsingin uudisrakentamisen tulee hyödyttää asukkaita, ei sijoitusyhtiöitä, ja sen tulee kunnioittaa kuttuuri- ja ympäristöarvoja. Haluan nähdä sellaista rakentamista, joka tuo palvelut asukkaiden lähettyville, esim. kirjastoja, terveyskeskuksia, kouluja, lähikauppoja ja kulttuuritoimintoja, omiin kortteleihin. Arvioikaamme myös koronapandemian jälkeistä tilannetta ja tarkastelkaamme, millaisen tulevaisuuden Helsingin tulisi olla – en usko, että tarvitsemme lisää konttoreita, emme erityisesti kaupungin arvokkaimmille paikoille. Niiden tulee olla avoinna kaikille – ammatista ja tulotasosta riippumatta.

Kaikilla lapsilla on oikeus aikuiseen tukeen, antoisaan harrastukseen, tarvittaessa pikaiseen apuun ja turvalliseen kasvuun. Meidän täytyy varmistaa koulujemme ja terveydenhuoltomme resurssien riittävyys! Helsingin tulee olla turvallinen kaupunki asua – ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden, iästä, sukupuolesta, kieliryhmästä tai seksuaalisesta suuntauksesta riippumatta.

Viheralueemme ovat Helsingissä äärimmäisen tärkeitä, jotta turvaamme asukkaiden pääsyn luontoon – lähellä kotiaan. Alueet edistävät henkistä ja fyysistä terveyttämme, samalla kun ne tekevät kaupungista viihtyisän ja elävän. Myös kulttuuri myötävaikuttaa Helsingin säilymiseen kiinnostavana ja vetovoimaisena. Haluan turvata esim. teattereiden ja museoiden määrärahat, ja tarjota kaupungissa luovia tiloja taiteilijoille.

Helsinki on aina ollut monikielinen pääkaupunki – sellaisena haluan sen nähdä myös nyt ja tulevaisuudessa. Kotouttamista tulee olla kummallakin kotimaisella ja työperäisiä maahanmuuttajia tulee tukea tehokkaammin.

Yhdessä voimme rakentaa Helsingin, josta voimme olla ylpeitä ja joka on vahva myös tulevaisuudessa!

Helsinkiläinen vuodesta 1991.

Asun Taka-Töölössä, mieheni ja corgimme kanssa. Meidät näkee usein kuljeskelemassa Seurasaaressa, keskuspuistossa tai seikkailemassa Helsingin saaristossa. Tule ja vetäise hihasta, mikäli satut näkemään minut kaupungilla, niin voimme keskustella sinun sydäntäsi lähellä olevista asioista.

Nimi: Emma Ringbom
Syntymävuosi: 1991
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Töölö, Helsinki
Titteli: Diplomi-insinööri
Jäsenenä: