Charlotta Rosenlöf

61

"Perheiden hyvinvoinnin varten. Ilmaston ja ympäristön vastuulla. Kaikkien tasa-arvon puolesta. "

Olen Charlotta, syntynyt, kasvanut ja asettunut asumaan Sulvalla aviomiehen, kahden lapsien ja kissan kanssa. Olen töissä delikaupalla ja opiskelen sosialipolitiikan maisteriksi. Perhe ja ystävät ovat tärkeitä minulle. Minua kiinnostaa liikuntaa, lukemista, luontoa, ruoanlaittoa ja leipomista.

Olen asunut sekä Turussa että ulkomailla mutta tiesin aina palatakseni Pohjanmaalle. Täällä asuu koko perheeni ja koko sydämeni. Minulla on aina ollut suuri kiinnostus yhteiskuntaan ja nyt on minun hetki yrittää vaikuttaa kehitystä kuntapolitikassa.

Ole mielellään yhteydessä jos on kysymyksiä tai mieteitä. Yhteiskunta rakennetaan yhdessä!

Nimi: Charlotta Rosenlöf
Syntymävuosi: 1989
Kunta: Mustasaari
Kotipaikka: Sulva
Titteli: Filosofian kandidaatti (biologia), myyjä
Sähköposti: rosenlof.charlotta@gmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Maailman lapsiystävällisin maa

Perheiden hyvinvointi on tärkeä minulle.

Jos autamme perheitä selviytymään joka päiväisestä elämästä hieman paremmin, luomme turvallisempia kotiolosuhteet lapsille ja paremmat olosuhteet heidän kasvulle ja kehittymiselle. Noin saadaan maailman lapsiystävällisin maa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Toimenpiteet maapallon lämpenemisen ja kaiken siihen liittyvän ilmastonmuutoksen hidastamiseksi on oltava etusijalla Mustasaaressa. Ne on ottava huomioon kaikkiin kunnan poliittisiin päätöksiin, jotta ilmastovaikutusten arviointi on käytettävissä valmistelun perustana. Haluan, että koko kunnan toiminta heijastaa ilmastotietoisia valintoja jokapäiväisessä elämässä ja että kunta helpottaa kunnan asukkaiden ilmasto- ja ympäristöystävällisiä valintoja. Tarkoituksena on esimerkiksi rakentaa puusta, edistää erityyppisten viheralueiden kanssa, suunnitella erilaisia kestäviä energiamuotoja ja työskennellä materiaalien uudelleenkäytön lisäämiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›