Bosse Lönnqvist

623

"Hyvinvoiva nuoriso on tulevaisuudemme tekijä!"

"Paljasjalkainen Espoolainen - juuriemme tuntemuksella". Haluan toimia sen eteen että lapsemme ja nuorisomme saavat hyvän lähdön elämäänsä. Tämä tarkoittaa panostuksia varhaiskasvatukseen, opetukseen, tukiresursseihin sekä kaikkeen mitä tarvitaan varmistaaksemme heidän turvallisen kasvun hienossa kaupungissamme. Tämä pitää sisällään myös taloudenpidon tasapainon - emmehän voi jättää ongelmiamme jälkipolvelle!

Perheeseen kuuluu vaimo sekä kaksi hienoa nuorta (18 ja 22 v) sekä koiramme Vera, 10-vuotias Lagotto. Kesäisin viihdymme Inkoon Barösundissa ja talvisin yritämme päästä ainakin jonkun kerran laskettelurinteeseen.

Olen nyt osallistunut lautakuntatyöhön runsaat 8 vuotta sekä 4 vuotta valtuustotyöhön ja jatkaisin mielelläni tätä työtä. Rehellisyys, avoimuus ja suvaitsevaisuus ohjaavat toimintaani.

Nimi: Bosse Lönnqvist
Syntymävuosi: 1965
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Westend
Titteli: DI, Operatiivinen johtaja
Sähköposti: bosse.lonnqvist@gmail.com
Puhelinnumero: 045 112 4090

Vaaliteemat

Paras koulu

Riittävät resurssit koko opinpolulle - varhaiskasvatuksesta toisen asteen koulutukseen on avain hyvinvointiin ja hyvään yhteiskuntaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Nuorista huolehtiminen, erityisesti eri elämänvaiheiden siirtymäkohdissa (peruskoulu-toisen asteen koulutus, toiseen asteen koulutus - työelämä tai jatko-opinnot), on nyt entistä tärkeämpää. Nämä nuoret ovat ne jotak tulevaisuuden yhteiskuntaamme rakentavat.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Meidän on saatava taloutemme tasapainoon. Meidän on karsittava raskaita investointihankkeita jotka eivät ole taloudellisesti eivätkä ekologisesti kestäviä. Meidän on huolehdittava siitä että elinkeinoelämä näkee Espoon houkuttelevaksi asemapaikaksi ja että koulutetun työvoiman saatavuus on hyvä. Tärkein avain tasapainoiseen talouteen on korkea työllisyysaste. Veronkorotukset saavat minulta painavan "EI" vastauksen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›