Rasmus Lundén

622

"Engagerad.Pålitlig"

Bosatt i Oitans i egnahemshus. Trivs med att bo mitt i vår fina natur och landsbygd men ändå endast ett stenkast från den pulserande stadsmiljön.
Jag har lång arbetserfarenhet av att arbeta med människor i olika åldrar ifrån lite olika sammanhang. Har bla. arbetat som gymnastiklärare i Mattlidens skola/gymnasium i drygt tio år.
Som vildmarksguide samt friluftsföretagare i Esbo har jag fått röra mig mycket både i Esbos skogar samt skärgård med varierande kundgrupper, och har även under flera år fått utbilda nya vildmarksguider samt andra ledare inom frilufts- och äventyrsbranschen.
Mitt nuvarande jobb handlar om långvarigt, förebyggande barnskyddsarbete inom tredje sektorn med bla. hela Esbo som arbetsfält.
Under min lediga tid är jag gärna ute i naturen och vandrar med min hund. Utöver det har jag ett starkt intresse för musik och tar gärna fram gitarren och sjunger när det finns tid för det. Idrott har också präglat hela mitt liv och jag har ett förflutet som handbollsspelare både på FM- samt landslagsnivå. Har sedan även efter avslutad spelarkarriär fungerat som tränare på både FM- samt landslagsnivå.
Nuförtiden är mina starkaste idrottsintressen golf samt alpin skidåkning.

Namn: Rasmus Lundén
Födelseår: 1973
Kommun: Esbo
Hemort: Esbo
Titel: Projektkoordinator/Fostrare
E-post: rasmus.lunden.sfp@gmail.com

Viktiga politiska frågor

Ungas välmående

Barn och ungdomars välmående är viktigt för oss alla och jag vill vara med och skapa goda förutsättningar för det. Jag har lång erfarenhet av arbete med detta och anser att deras bästa, med allt vad det innebär, är av stor vikt för oss alla.

Läs mer i vårt valprogram ›

Föregångare på klimat och miljö

Jag vill värna om vår fina, mångsidiga miljö. Genom arbete som friluftsföretagare har jag rört mig mycket i både skog och skärgård i Esbo, och anser att vi har en helt fantastisk natur som vi måste bibehålla trots självklar utveckling av vår stad.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välmående kommuninvånare

Allt handlar egentligen om välmående. Alla beslut och utvecklingen som sker i kommunen skall på sätt eller annat gynna detta ändamål. Det är viktigt att vi fattar ansvarsfulla beslut så att vi ekonomiskt har förutsättningar att jobba för alla esbobors bästa.

Läs mer i vårt valprogram ›