Rasmus Lundén

622

"Sitoutunut.Luotettava "

Asun Oittaalla omakotitalossa. Viihdyn luontoläheisestä asumisesta ja maaseutumaisesta ympäristöstä joka kuitenkin on vain kivenheiton päässä sykkivästä kaupungista.
Minulla on pitkä kokemus eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä, ja olen mm. toiminut liikunnanopettajana Mattlidenin koulussa reilut kymmenen vuotta.
Eräoppaana ja yksityisyrittäjänä olen liikkunut paljon Espoon metsissä ja saaristossa ja minulla on myös monen vuoden kokemus eräoppaiden kouluttajana.
Nykyisessä työssäni teen kolmannen sektorin puolella, pitkäjänteistä, ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä koko Espoon alueella.
Vapaa-ajallani liikun mielellään luonnossa pitkillä lenkeillä koirani kanssa. Musiikki on myös lähellä sydäntäni ja soitan kitaraa sekä laulan kun siihen löytyy sopiva hetki.
Urheilu on aina ollut osa elämääni. Olen pelannut ja valmentanut käsipalloa sekä SM- että maajoukkuetasolla. Nykyään viihdyn parhaiten Golfkentällä ja laskettelurinteessä.

Nimi: Rasmus Lundén
Syntymävuosi: 1973
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoo
Titteli: Projektikoordinaattori/Kasvattaja
Sähköposti: rasmus.lunden.sfp@gmail.com

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Lasten ja nuorten hyvinvointi on yhteinen asiamme ja hyvien edellytysten luominen tämän toteutumiselle on minulle tärkeää. Olen
tehnyt pitkän uran lasten sekä nuorten parissa ja kokemukseni mukaan heidän parhaansa on koko yhteiskunnan etu.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Haluan turvata monimuotoisen ympäristömme. Luontoalan yrittäjänä olen tutustunut laajemmin Espoon saaristoon ja metsiin. On selvää, että kaupunkiamme on kehitettävä jatkossakin, mutta se pitää toteuttaa
ainutlaatuisen luontomme ehdoilla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Espoolaisten hyvinvointi on kaikki kaikessa. Kunnallisessa päätöksenteossa on aina pyrittävä kehittämään kuntaa suuntaan jossa asukkaiden hyvinvointia tuetaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›