Petra Lind

24

"Jag vill jobba för en trygg vardag samt en aktiv och meningsfull fritid för barn och unga i Askola."

Jag är journalist, jobbar med kommunikation och är mamma till en nioåring. Natur, motion och kultur ligger mig nära om hjärtat. Vi flyttade till Askola för snart två år sedan och stortrivs med den lite lugnare lunken på landsbygden. Trevliga människor, utmärkt lokal service är kronan på verket. Frågar man barnet fattas det bara en sak: en hundvalp.

Obunden  
Namn: Petra Lind
Födelseår: 1975
Kommun: Askola
Hemort: Askola
Titel: Journalist, kommunikationskoordinator
E-post: petraspost@gmail.com

Viktiga politiska frågor

Idrott och motion

Motion och ledd idrott är ett ypperligt sätt aktivera barn och unga på ett uppbyggligt och hälsofrämjande sätt. Nedgångna och bortglömda idrottsplatser gagnar ingen, och här finns det en del att göra i Askola. Samma gäller exempelvis kommunens sorgligt igenvuxna badstränder.

Läs mer i vårt valprogram ›

Ungas välmående

Det är viktigt att barn och unga i Askola kan tillbringa en meningsfull fritid i hemkommunen. Här finns det mycket man kan göra för att skapa rum för unga att trivas i och erbjuda riktade aktiviteter just till den här målgruppen.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välmående kommuninvånare

Jag vill värna om alla Askolabor - oavsett ålder - och jobba för deras välmående. Det går bra att börja med ett leende på söndagspromenaden - det kostar ingenting och piggar garanterat upp mottagaren.

Läs mer i vårt valprogram ›