Petra Lind

24

"Askolalaisten lasten ja nuorten turvallinen arki on minulle tärkeä. Haluan suoda heille mahdollisuus viettää mielekästä ja aktiivista vapaa-aikaa."

Olen 46-vuotias viestinnän ammattilainen. Muutimme perheen kanssa Askolaan vajaa kaksi vuotta sitten, ja olemme viihtyneet erinomaisesti. Upea luonto, mukavat ihmiset ja erinomaiset paikalliset palvelut tekee elämän helpoksi. Jos lapseltani kysyttäisiin vain yksi asia puuttuu: koiranpentu.

Sitoutumaton  
Nimi: Petra Lind
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Askola
Kotipaikka: Askola
Titteli: Toimittaja, viestintäkoordinaattori
Sähköposti: petraspost@gmail.com

Vaaliteemat

Urheilu ja liikunta

Fyysinen aktiivisuus ja ohjattu liikunta on oivallinen tapa liikuttaa lapsia ja nuoria rakentavalla ja hyvinvointia edistävällä tavalla. Huonossa kunnossa olevat ja unohdetut liikuntapaikat eivät ole kenenkään hyödyksi, ja tällä saralla Askolasta löytyy jonkun verran tekemistä. Sama pätee esimerkiksi myös kunnan umpeen kasvaneita yleisiä rantoja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Pidetään yhdessä huolta siitä, että Askolalaisilla lapsilla ja nuorilla on mahdollista viettää mielekästä ja antoisaa vapaa-aikaa kotikunnassaan. On olemassa monta keinoa jonka kautta nuorille voi luoda viihtyisiä tiloja ja samalla tarjota kohdistettuja aktiviteetteja juuri tälle kohderyhmälle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Haluan vaalia kaikkia Askolalaisia, iästä huolimatta, ja tehdä töitä heidän hyvinvoinnin puolesta. Voi vaikka aloitta hymyllä sunnuntai kävelyllä - se ei maksa mitään ja piristää varmasti vastaanottajaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›