Anna Sofia Nevanlinna

628

"Förebyggande attityd och förebyggande beslut är nyckeln till välmående av människorna, ekonomin och naturligtvis också av naturen."

Jag har bott i Esbo sedan 2006. Då blev jag också en företagare. Före jag flyttade till Esbo, har jag bot på flera ställen mellan Österbotten och Kalifornien men bara i Esbo har jag känt mig hemma.

Nu jobbar jag en del av veckan i företagshälsovården vilket ger mig inte bara en fantastisk möjlighet att förstå hälsovården men också en möjlighet att se i finländska arbetslivet. Mitt eget företag har haft flera faser. I dag säljer jag via den min kunskap till Centralförbundet för Naturmedicin där jag jobbar som verksamhetsledare.

Esbo är bekant till mig också som en mamma och som en dotter till en minnessjuk. Som hundägare uppskattar jag att SFP inte har glömt hundarna i valprogrammet.

Namn: Anna Sofia Nevanlinna
Födelseår: 1976
Kommun: Esbo
Hemort: Mattby
Titel: Hälsovårdare, företagare, verksamhetsledare
E-post: asnevanlinna@gmail.com
Tel: 0503591155
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Välmående kommuninvånare

Välmående människorna är grunden till allt. Jag vill se till att all i Esbo har möjlighet att må bra och att vi inge glömmer mentala hälsan när vi gör vårt bästa att hantera pandemin. Vi kan inte glömma människorättigheterna ens under svåra tider.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välskött ekonomi och näringsliv

Utan pengar kan vi inte sköta om Esbo. Effektivare vi tar hand om ekonomin, mera vi har pengar att ta hand om människorna. Jag vill att företag får det berömd och möjligheter de förtjänar som en enormt viktig del av inkomster i samhället.

Läs mer i vårt valprogram ›

Föregångare på klimat och miljö

I dag kan man inte tag beslut utan att ta hänsyn på klimatet. Vi måste i Esbo se till att dagens och framtidens Esboborna for njuta av den helt unika naturen vi har här.

Läs mer i vårt valprogram ›