Anna Sofia Nevanlinna

628

"Haluan, että ennaltaehkäisy siirtyy puheista päätöksiin. Ihmiset, talous ja luonto voivat parhaiten, kun huolehdimme ennaltaehkäisevästi hyvinvoinnista. "

Olen asunut Espoossa vuodesta 2006 jolloin minusta tuli myös yrittäjä. Ennen Espooseen muuttamista olen asunut usealla paikkakunnalla aina Uudestakaarlepyystä Yhdysvaltoihin, mutta vasta Espoosta on löytynyt minulle oikea koti. Espoon palveluihin olen tutustunut myös äitinä, muistisairaan tyttärenä sekä koiranomistajana.

Työskentelen osan viikosta työterveydessä, mikä antaa minulle vahvan näkemyksen terveydenhuollosta mutta ennen kaikkea laajan läpileikkauksen monesta eri työstä Espoossa. Yritykseni on elänyt monta vaihetta. Nyt myyn sen kautta asiantuntijuuttani Luonnonlääketieteen Keskusliitto LKL ry:lle, missä toimin toiminnanjohtajana. Luontaishoidot ovat minulle sydämenasia.

Haluan uskoa, että voimme tehdä tästä maailmasta paremman!

Nimi: Anna Sofia Nevanlinna
Syntymävuosi: 1976
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Matinkylä
Titteli: Terveydenhoitaja, Yrittäjä, Toiminnanjohtaja
Sähköposti: asnevanlinna@gmail.com
Puhelinnumero: 0503591155
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kaiken perusta on hyvinvoivat asukkaat. Haluan varmistaa, että kaikilla Espoossa on mahdollisuus voida hyvin eikä mielenterveys unohdu pandemian jalkoihin. Ihmisoikeudet ovat itsestäänselvyys aina!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Yrittäjien tulee saada mahdollisuuksia ja kunniaa tekemästään työstä koko talouden perustana. Hyvällä taloudellisella suunnittelulla ja efektiivisillä toimilla saamme rahat riittämään paremmin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Luonnonsuojelu on arkisia tekoja ja päätöksiä. Meidän tulee huolehtia, että nykyiset ja tulevaisuuden espoolaiset saavat nauttia Espoon aivan uskomattoman upeasta luonnosta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›