Robert Lemström

36

"Kunnallispolitiikassa kokonaisvastuu on tärkein, jokaisen pitää tulla kuulluksi ja nähdyksi. Talouden on oltava tasapainossa ja meidän on oltava yrittäjäystävällisiä, sekä mahdollistaa hyvinvointi kaikille asukkaille. "

Olen kolmen lapsen (3-16 v) isä ja yrittäjä. 43-vuotias. Olen ollut kunnanvaltuuttuna kolme kautta ja edelliset 4 vuotta olen toiminut kunnanvaltuuston puheenjohtajana. Harrastuksiin kuuluu golf, kaikenlainen liikunta, ruoka+juoma ja koti+puutarha. Olen asunut Inkoossa vuodesta 2006. Uskon kunnallispolitiikassa tulevaisuuten yhteistyön kautta.

Nimi: Robert Lemström
Syntymävuosi: 1977
Kunta: Inkoo
Sähköposti: robert.lemstrom@inga.fi
Puhelinnumero: 0440302044

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Talouden on oltava hyvin hoidettu, jotta kunta voi tarjota mahdollisimman hyviä palveluita asukkaileen. Elinkeinoelämä on tärkeä osa kunnan taloutta, työpaikkoja tarvitaan, myös yrityksien maksamaa yhteisöveroa

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Kunnalla on vastuu kaikenikäisistä asukkaista, läpi koko elämän. On tärkeää että kunta tarjoaa turvallisen elämän lapsuudesta vanhuuteen. Monen pienen ja isomman asian kautta kunta voi edesauttaa kuntalaisten hyvinvointia. Inkoon pitää olla asukkailemme maailman paras paikka asua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Koululla (ja päiväkodilla) on erittäin tärkeä rooli kun nuoret varttuvat ja kehittyvät niiksi ihmisiksi jotka vievät elämää eteenpäin. Päivähoidon ja koulujen pitää olla laadukkaita, pienillä luokilla, joissa jokainen nähdään ja saa tarvitsemansa tuen tälle tielle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›