Pia Öhman

765

"Tasa-arvo on se itsestäänselvyys jonka eteen täytyy vielä tehdä töitä!"

Olen kolmen lapsen äiti ja haluan olla mukana luomassa tasa-arvoisempaa yhtesikuntaa jossa kaikki saavat äänensä kuuluviin.

Koulutukseltani olen sosiaalityöntekijä ja olen työskennellyt koulu- ja opiskeluhuollon parissa viimeiset kaksikymmentä vuotta, tällä hetkellä ammattikoulu Prakticumissa Helsingissä.

Sosiaalinen elämäni liittyy myös vahvasti järjestötoimintaan, jossa olen saanut olla mukana vaalimassa perinteitä, tehdä töitä tasa-arvon puolesta ja kasvaa verkostoissa.

Nimi: Pia Öhman
Syntymävuosi: 1977
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Sosiaalityöntekijä

Vaaliteemat

Lukio ja ammattillinen koulutus

Kaikilla on oikeus valita koulutus oman osaamisen ja kiinnostuksen pohjalta. Helsinki ja pääkaupunkiseutu tarvitsee myös ruotsinkielisen lukio- ja ammattikoulutuksen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tasa-arvo

Tasa-arvo on se itsestäänselvyys jonka eteen täyty vielä tehdä töitä. Edelleen teemme samalla tavalla kuin aina ennenkin ja nojaamme normeihin. Muutos tasa-arvoisempaan yhteiskuntaan ei tule itsestään ilman määrätietoista työtä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Nuorten hyvinvointi on työni ja sydämenasia. Kun panostamme lapsiin ja nuoriin tänään, saamme vastinetta heti ja myös huomenna. Meillä ei ole varaa jättää ketään jälkeen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›