Mikael Fredman

38

"Haluan työskennellä sekä kuntalaisten, että vahvan ja elinvoimaisen kunnan puolesta tässä jatkuvassa kehityksessä. Tavoitteeni on, että Mustasaaresta tulee Suomen yrittäjäystävällisin "

Minulla on vankka kokemus yrittämisestä ja johtamisesta, sillä olen ollut vuosia osa omistaja ja toimitusjohtaja lääkärikeskus Promedissa. Tällä hetkellä johdan sosiaali- ja terveysalan (SoTe) konsulttitoimistoa. Minulla on myös pitkä kokemus kunnallisista rakenteista, sillä olen työskennellyt vuosien ajan yhteistyössä kuntien kanssa.

Viimeisen viiden vuoden ajan minulla on ollut luottamustehtävä toimia Rannikko-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtajana. Luottamus uusittiin vuodelle 2021-2022.

Nimi: Mikael Fredman
Syntymävuosi: 1957
Kunta: Mustasaari
Kotipaikka: Mustasaari
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: info@mikaelfredman.fi
Puhelinnumero: 044 387 3800
www: https://mikaelfredman.fi

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Kaikkien ammattiryhmien tulee tuntea palvelut ja saada käyttää niitä palveluita, joita kunnassa on, ja joihin heillä on oikeus.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Haluan suojella kyläkouluja ja -päiväkoteja. Lapsissa ei saa säästää, he ovat yhteinen tulevaisuutemme! On myös tärkeää, että päivähoitoa on saatavilla molemmilla kotimaisilla kielillä, sillä siitä on hyötyä alueen rikkaalle liike-elämälle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›