Merja Fredriksson

27

"Kokemus ja yhteistyö johtaa järkeviin päätöksiin"

Merja Fredriksson, juristi ja eläkkeellä oleva veroasiantuntija. Olen asunut Korppoossa 40 vuotta, vaikka synnyinkin ja opiskelin Helsingissä. Meillä on kolme tytärtä ja neljä lastenlasta ja asumme vanhassa kansakoulussa Markombyssä. Vapaa-ajalla toimin Korpo Kulturgillessä järjestäen erilaisia tapahtumia ja toimintaa saaristossa.
Olen olut jäsenenä erilaisissa kunnallisissa ja kuntien yhteistyöelimissä yli 30 vuotta. Minulla on monipuolinen kokemus kunnallishallinnosta. Eniten minua kiinnostavat sosiaali- ja terveydenhuoltoasiat. Haluan kehittää kaupunkiamme kokonaisuudessaan yhteistyössä kaikkien tahojen kanssa ja unohtamatta eri kunnanosien kehitystarpeita

Nimi: Merja Fredriksson
Syntymävuosi: 1955
Kunta: Parainen
Kotipaikka: Korppoo, Parainen
Titteli: OTK, veroasiantuntija eläk.
Sähköposti: merja.fredriksson@gmail.com
Puhelinnumero: 040-522 1872
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Toimiva infrastruktuuri

Kunnan virkeä kulttuurielämä auttaa ihmisiä arjen harrastuksissa. Järjestäjänä voi niin kunta kuin kolmannen sektorin toimijatkin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kulttuuri

Kunnan kaikilla asukkailla on oikeus hyvinvointiin. Hyvinvointi voi tarkoittaa eri ihmisillä eri asioita. Turvallisuus ja hyvät peruspalvelut lisäävät hyvinvoinnin kokemusta.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Kunnan tärkeimpiä tehtäviä on huolehtia toimivista palveluista kuntalaisilleen. Nämä palvelut saattavat eri ikäisille kuntalaisille merkitä eri asioita. Kunnan tulee siis huolehtia niin lasten, nuorten, työikäisten kuin ikäihmistenkin hyvistä palveluista. Palveluiden tulee myös olla saatavilla helposti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›