Mari Berg

23

"Minulla on unelma ja halu tehdä töitä sen eteen, että lapsemme saavat kasvaa ja asua Suomen halutuimmassa ja turvallisimmassa kunnassa."

Hei, haluaisin esitellä itseni lyhyesti. Asun Västerskogissa perheeni kanssa, joka koostuu miehestäni, kolmesta tyttärestä ja kahdesta koirasta.
Kasvoin ja kävin koulussa Sipoossa.

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen lähdin Sipoosta opiskelemaan ja työskentelemään. Ennen paluuta Sipooseen asuin useita vuosia ulkomailla. Minulle oli helppo valinta palata Sipooseen, kun oli aika perustaa perhe.

Tyttäremme käyvät tällä hetkellä Sipoon alakoulussa, yläkoulussa ja lukiossa. Siksi minulla on ollut mahdollisuus tarkkailla, miten sivistystoimi toimii kotikunnassamme.

Olen myös ollut vuosien ajan Gumbostrandin koulun Koti ja koulu -yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, koska mielestäni on tärkeää, että kodin ja koulun yhteistyö toimii hyvin.

Lapsemme ovat tulevaisuutemme, joten sivistystoimi on lähellä sydäntäni.

Olen ehdolla kolmannen kerran Sipoon kuntavaaleissa. Viime vuosina olen toiminut useissa luottamustehtävissä, kuten valtuuston ja kunnanhallituksen varajäsenenä, koulutusvaliokunnan ja ruotsinkielisen koulutusjaoston varsinaisena jäsenenä. Olen myös Sipoon RKP: n paikallisosaston hallituksen jäsen.

Olen Sipoolainen, jolla on monia mielipiteitä, visioita ja tavoitteita.

Visioni on kuuntelemalla Sipoolaisia, hyvällä suunnittelulla ja määrätietoisella toteutuksella, teemme yhdessä Sipoosta miellyttävän, turvallisen ja kilpailukykyisen kunnan.

Nimi: Mari Berg
Syntymävuosi: 1968
Kunta: Sipoo
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Asiakaskokemusvastaava
Sähköposti: mari.k.berg@gmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Paras koulu

Meidän on otettava vastuu lastemme tulevaisuudesta. Koulutus on tärkeä osa menestykseen. Oppimisympäristön on oltava turvallinen, terveellinen ja pedagogisesti toimiva. Meidän on kuunneltava opettajia ja oppilaita. Yhdessä takaamme lapsillemme parhaat koulut.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvin hoidettu ja kestävä talous on kunnan toiminnan ydin. Turvaamalla yrittäjyys ja tarjoamalla paikallista palvelua asukkaille varmistamme talouden tasapainon.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

En osallistuisi kuntavaaleihin, ellei minua kiinnostaisi kunnan asukkaiden hyvinvointi. Kaikkia Sipoolaisia tulisi ottaa huomion subjektiivisesti, ei objektiivisesti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›