Laura Finne-Elonen

661

"Tärkeintä on turvallisuus kaikissa elämänvaiheissa: haluan edistää turvallista lapsuutta, lasten ja nuorten hyvää koulutusta sekä toimivaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Haluan että ikäihmisten mahdollisuutta hyvään arkeen ja kotihoitoon tuetaan ja että he saavat riittävää hoitoa oikeassa hoitopaikassa. Kaupungin rakentamisen tulee lisätä asukkaiden turvallisuutta ja hyvinvointia sekä pohjautua suomalaisiin arvoihin ja osaamiseen. "

Olen kaupunginvaltuutettu ja neljättä kautta mukana valtuuston työskentelyssä. Koulutukseltani olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja toiminut pitkään Sipoon terveyskeskuksessa potilasvastaanotolla, lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Minulla on ollut monia johtavia luottamustehtäviä kotimaassa, kansainvälisissä järjestöissä ja EU-tasolla. Olen myös käynnistänyt ja koordinoinut monia kulttuuriprojekteja. Nämä ja kansainvälinen yhteistyö ovat minulle tärkeitä. Tehtävät ja kontaktit monenlaisiin ihmisiin ovat antaneet paljon tietoa ja kokemusta yhteisten asioiden hoidosta. Olen myös yhteistyökykyinen ja tosi työteliäs.

Nimi: Laura Finne-Elonen
Syntymävuosi: 1943
Kunta: Helsinki
Sähköposti: laura.finne@fimnet.fi
Puhelinnumero: 0400 818701
www: https://finne-elonen.net
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Kaupungin rakentamisen tulee lisätä asukkaiden turvallisuutta ja hyvinvointia sekä pohjautua suomalaisiin arvoihin ja osaamiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

haluan edistää turvallista lapsuutta, lasten ja nuorten hyvää koulutusta sekä toimivaa sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Senioriystävällinen yhteiskunta

Haluan että ikäihmisten mahdollisuutta hyvään arkeen ja kotihoitoon tuetaan ja että he saavat riittävää hoitoa oikeassa hoitopaikassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›