Kristiane Width

652

"Haluan säilyttää Espoon ihanan luonnon, ohjata lisäresursseja peruskouluun ja luoda Espoon, jonne kaikki ovat tervetulleita!"

Olen 26-vuotias espoolainen. Asuin aikaisemmin Yhdysvalloissa, missä olin yliopistotason huippuyleisurheilija. Nyt asun ihanassa Espoossa, ja olen Ruotsalaisen kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan pääsihteeri.
Taustani on hieman poikkeuksellinen, sillä olen puoliksi suomalainen ja puoliksi norjalainen, äidinkieleni on ruotsi. Olen syntynyt ja viettänyt lapsuuteni Oslossa, käynyt koulua Tukholmassa, Matinkylässä ja New York Cityssä.
Lukion jälkeen sain yleisurheilustipendin, jonka turvin jatkoin opiskelujani ja urheilu-uraani Oregon State Universityssä, missä opiskelin kansainvälistä politiikkaa ja kansantaloutta.
Lähes kymmenen Yhdysvaltain vuoden jälkeen haluan entistä voimakkaammin vaikuttaa yhteisiin asioihimme ja turvata arvot, jotka yhdistävät meitä suomalaisia ja espoolaisia.

Nimi: Kristiane Width
Syntymävuosi: 1994
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Niittykumpu
Titteli: Pääsihteeri
Sähköposti: kwidth94@gmail.com
Puhelinnumero: 0451482377
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Nuorten hyvinvointi

Teen päivittäin työtä innokkaiden ja ahkerien opiskelijoiden kanssa. Jo pandemian tässä vaiheessa on nähtävissä, että jatkuvasti kasvava joukko nuoria voi psyykkisesti huonosti. Me olemme tulevaisuuden sukupolvi. Meidän on tuettava nuorten hyvinvointia ja taattava kaikkien turvallisuus.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Pitkänmatkanjuoksijana olen luontoihminen. Espoon parhaimpiin puoliin kuuluu kaikille avoin ja lähellä oleva luonto. Se ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, siksi luontoa on suojeltava

Lue lisää vaaliohjelmasta ›