Kalle Sällström

750

"Turvallisen ja toimivan Helsingin puolesta! Kukaan ei saa jäädä yksin kaupungissamme, lapset ja nuoret tarvitsevat enemmän aikuisia arjessa, vanhat tarvitsevat hyvää hoitoa ja hoivaa, perheet joita painavat taloudelliset tai psyykkiset vaikeudet tarvitsevat apua matalalla kynnyksellä. "

Olen asunut Helsingissä viisitoista vuotta ja tämä on hieno kaupunki asua! Olen kolmen lapsen isä, vanhin on yläasteikäinen, nuorin aloittaa syksyllä kaupungin päiväkodissa ja keskimmäinen on ala-asteella. Kaupunkimme koulu- ja varhaiskasvatusasiat ovat lähellä sydäntäni. Moni asia toimii oikein hyvin, mutta kouluihimme ja päiväkoteihimme tarvitaan lisää aikuisia, aikuisia jotka ovat läsnä lapsia ja nuoria varten, aikuisia jotka näkevät, kuuntelevat ja voivat varhaisessa vaiheessa tarttua mahdollisiin ongelmiin.

Olen töissä kirkollisessa järjestössä. Ja minusta kaupungin kannattaisi tehdä enemmän yhteistyötä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Yhdistykset, järjestöt ja muut vapaat toimijat tekevät paljon hyvää Helsingissä, ja kaupunki voisi tukea enemmän tämän tapaista toimintaa.

Vapaa-ajallani juoksen ja liikun kaupungissa. Meillä on todella mahtavia reittejä kaupungissamme, suosikki lenkkini kulkee Helsingin rantoja pitkin. Pidetään kiinni hienoista rannoista, metsistä ja puistoista, pidetään ne avoinna, saavutettavissa ja hyvissä kunnossa.

Nimi: Kalle Sällström
Syntymävuosi: 1978
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Kruununhaka, Helsinki
Titteli: toiminnanjohtaja

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Lisää asuntoja joihin tavallisilla ihmisillä on varaa!
Sairaanhoitajalla, palomiehellä, siivoojalla, lastenhoitajalla tai muilla tavallisten matalilla palkoilla tärkeää työtä tekevien täytyy olla varaa asua Helsingissä! Tarvitsemme lisää monipuolista asuntotuotantoa ja asuntoja joihin tavallisilla ihmisillä on varaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Lisää aikuisia kouluihin!
Lapset ja nuoret tarvitsevat aikuisia jotka ovat läsnä arjessa. Aikuisia jotka näkevät, kuuntelevat, kannustavat ja luovat turvallisuutta. Keneenkään ei tule jäädä yksin tai kiusatuksi. Minusta meidän ei tule säästää siinä mikä on kaikkein arvokkainta -lapsemme!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Julkinen liikenne

Sujuva liikenne helpottaa elämää
Toimivassa kaupungissa on tehokas joukkoliikenne, autolla pääse ja pysäköinti ei ole älyttömän hintaista, on hyvät ja kattavat pyöräilyreitit ja kaistat, kaupunkipyöriä on lainattavaksi, on turvallista liikkua kävellen tai vaikka sähköpotkulaudalla. Yksinkertaisesti ideana on sujuva liikkuminen sillä tavalla joka itselle parhaiten sillä hetkellä sopii, kaikkina vuoden aikoina ja kaikissa keleissä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›