Josephine Frimodig

64

"Tavoitteeni on että lapsilla olisi turvallinen koulunkäynti ja opettajat saisivat parhaimmat edellytykset keskittyä omaan työhönsä ja resursseja tähän. Lasten ja nuorten hyvinvointia pitää tukea ajoissa mielekkäillä toiminnoilla. Myös luonto ja lähituotanto ovat minulle tärkeitä. Toivon että lapseni saisivat kasvaa hyvinvoivassa luonnossa ja että yrittäjillä olisi mahdollisuus toimintaan ja valmistukseen omassa kunnassaan. "

Hej! Minun nimeni on Josephine Frimodig ja olen 36-vuotias kolmen lapsen äiti Evitskogista, Kirkkonummelta. Olen koulutukseltani aineenopettaja (historia ja yhteiskuntaoppi) mutta tällä hetkellä olen virkavapaalla koska suoritan tänä vuonna luokanopettajan opintoni valmiiksi.

Koska lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntäni olen myös mukana hallituksessa paikallisessa nuorisoseurassa (Övidsborg UF) sekä vanhempainyhdistyksessä (Sjökulla Hem och Skola).

Vapaa-ajallani liikun mielelläni luonnossa (ja katson mitä eläimiä on liikkunut alueella ja mitä riistakamerani on tallentanut), viljelen kasvihuoneessani, soitan pianoa, laulan ja tanssin lasteni kanssa.

Tulevaisuudensuunnitelmiini kuuluu rakentaa kanala ja saada kukoistavia omenapuita! Isoimpiin toiveisiin kuuluu että kaikki lapset saisivat käydä koulua terveellisessä koulussa ja saatavan kaiken mahdollisen avun ja tuen mitä tarvitsevat päiväkodista viimeiseen koulupäiväänsä.

Nimi: Josephine Frimodig
Syntymävuosi: 1984
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Evitskog
Titteli: Lehtori (aineenopettaja historia ja yhteiskuntaoppi)
Sähköposti: Josephine.frimodig@gmail.com
www: https://josephinefrimodig.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Paras koulu

Lapset ovat suuren osan ajastaan koulussa tai päiväkodissa ja siksi on tärkeää että teemme kaikki työtä siihen että koulut saisivat resursseja esim. enemmän kouluavustajia, pienemmät luokkaryhmät, ja enemmän psykologeja/kuraattoreita.

Henkilökohtaisesti tuntuu kuin viimeiset 12 vuotta työelämässä olisi tullut merkittävästi enemmän paperityötä ja vähemmän aikaa lapsille oppitunnin ulkopuolella. Tämä ei ole henkilökunnan vika vaan säästöistä joita on tehty.

Nykypäivänä on kasvava määrä nuoria jotka voivat pahoin ja siksi on todella tärkeää että kouluille annetaan taloudellista tukea ja resursseja jotta he voivat ehkäistä isompaa katastrofia tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Mielestäni on ihana tunne että voi syödä jotain omasta kasvimastaan, poimia munia omasta kanalasta tai syödä hirveä jonka naapuri on kaatanut. Minä tuen paikallista tuotantoa ja toivon että yrittäjille annettaisiin edellytykset toimia omassa kunnassaan. Myös yhtä tärkeää on että me kuluttajat myös käytämme tai ostamme näitä palveluita.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›