Johnny Holmström

250

"Porvoo, yhteinen joukkueemme"

Yhteisten asioiden hoitaminen on jo pitkään täyttänyt kalenterini. Julkisen hallinnon maisterintutkintoni jälkeen olen työskennellyt mm. sosiaalietuuksien parissa Kansaneläkelaitoksessa ja pitkään Porvoon kaupungin taloussuunnittelupäällikkönä ja hallintopäällikkönä. Nykyisessä työssäni IOTOI Oy:n toimitusjohtajana olen viime vuosina ollut mukana kehittämässä huomisen infrastruktuuria ja viemässä eteenpäin porvoolaista osaamista etenkin energia-alalla.

Vapaaehtoistyö on merkittävä osa elämääni. Lapsesta saakka olen liikkunut ja urheillut eri lajeissa ja porvoolaisissa seuroissa. Aikuisiässä valmentaja- ja joukkueenjohtajatehtävät ovat yhä vahvemmin tulleet mukaan kuvioon, yhdistettynä hallitus- ja rahastonhoitajatyöllä. Junioritoiminta on osoittanut minulle kuinka tärkeitä säännölliset ja edulliset harrastukset ovat lapsille ja nuorille. Samalla lapset ja aikuiset saavat yhteistä tekemistä.

Minulla on taustaa myös VPK-toiminnassa, jossa epäitsekäs ja kollektiivinen talkootyö on viety aivan omalle tasolleen. Luen paljon ja pysyn ajan tasalla ympäröivistäni asioista. Paikallishistoria on erityisen kiinnostuksen kohde.

Olen neljän 8-18-vuotiaan lapsen isä ja asun vaimoni ja perheeni kanssa Tolkkisissa. 41-vuotiaana olen vakuuttunut, että tiedollani, tahdollani ja yhteistyökyvylläni voin olla mukana tekemässä Porvoosta entistä paremman!

Nimi: Johnny Holmström
Syntymävuosi: 1980
Kunta: Porvoo
Kotipaikka: Tolkkinen
Titteli: toimitusjohtaja, yhdistysaktiivi
Puhelinnumero: 0404899811
www: https://www.johnnyholmström.fi