Johanna Lehtonen

90

"Rahoitusalan ammattilainen dynaamisen Vaasan tueksi"

Olen Vaasalainen, rahoitusalan ammattilainen, jonka sydän on syvällä täällä rannikon kivien seassa. Nöyränä ja kiitollisena siitä, että saan kasvattaa lapseni Vaasassa, koen lottovoittona saada elää juuri Vaasalle uniikkia kaupunki- ja saaristolaiselämän yhdistelmää. Haluan tehdä oman osani, jotta Vaasa jatkaa yhtenäisenä, dynaamisena ja vähintään kaksikielisenä kaupunkina sekä koko alueen ainutlaatuisena vetovoimana jatkossakin. Oma pitkä, vahva kokemukseni rahoitusalan ammattilaisena antaa mahdollisuuden toimia Vaasan parhaaksi.
Valtiotieteilijänä olen aina pitänyt selvänä sen, että asetun joskus ehdolle kunnallisvaaleissa. Mahdollisuus saada vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon, paneutua alueen kehitykseen ja toimia Vaasalaisten puolesta, on innostava.

Nimi: Johanna Lehtonen
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: Tiiminjohtaja
Sähköposti: johannalehtonenpost@gmail.com

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Meidän yhteinen ja dynaaminen Vaasa on ainutlaatuinen vetovoima! Emme tässä tilanteessa voi vain säästää tai tuhlata. Se kaupunki on vahvoilla joka tekee viisaat investoinnit tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvin toimivat palvelut ja innovatiivisten ratkaisujen tukeminen takaavat tulevaisuuden hyvinvoinnin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Urheilu ja liikunta

Monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet tekevät Vaasasta houkuttelevan kaupungin ja lisäävät terveyttä ja hyvinvointia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›