Johanna Holmäng-Jaskari

79

"Hyvinvointia yrittäjyyden kautta"

Olen positiivinen ja energinen henkilö, joka viihtyy parhaiten, kun minulla on monta rautaa tulessa. Olen kolmen lapsen äiti, lapset ovat iältään 15, 13 ja 7 vuotta ja asumme Vaasan keskustassa. Lisäksi kanssamme asuu Nelson-koira sekä Stella-kissa. Olen kotoisin Pietarsaaresta, mutta olen vuosien varrella asunut eri puolilla Suomea. Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni ja ystävieni kanssa ja pidän myös paljon musiikista, tanssimisesta, lukemisesta, ulkoilusta ja yleisestä puuhailusta. Tällä hetkellä harrastan myös harrasteteatteria sekä olen mukana yhdessä kisatanssiryhmässä. Vietän mahdollisimman paljon aikaa mökillämme Porvoon ulkosaaristossa.
Varsinainen työni on Aluehallintovirastossa ylitarkastajana. Sen lisäksi teen vapaaehtoistyötä mm. olemalla Vaasan ruotsinkielisen Pelastakaa Lapset -paikallisyhdistyksen Rädda Barnen i Vasa rf:n puheenjohtaja.
Olen myös kansallisen Pelastakaa Lapset ry - Rädda Barnen rf -järjestön liittovaltuuston jäsen. Lapset ja nuoret ovat ymmärrettävästi lähellä sydäntäni ja erityisesti, että kaikilla olisi tasavertaiset mahdollisuudet sekä nykyhetkessä kuin tulevaisuudessa.
Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri Vaasan Hankenilta, olen myös yrittäjäperheestä, olen ollut naimisissa yrittäjän kanssa ja olen itsekin ollut yrittäjä vähän aikaa, joten kuvittelen tietäväni hieman siitä, mitä yrittäjyys on ja kuinka tärkeää on luoda parhaimmat mahdolliset edellytykset hyvinvoivalle yrittäjyydelle. Loppujen lopuksi yritykset luovat perustan taloudellisesti hyvinvoivalle yhteiskunnalle, mikä puolestaan on edellytys sille, että yhteiskunta voi huolehtia asukkaistaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ja hyvinvoivat asukkaat puolestaan ovat edellytys hyvintoimiville yrityksille, joten loppujen lopuksi me kaikki tarvitsemme toisiamme.

Nimi: Johanna Holmäng-Jaskari
Syntymävuosi: 1976
Kunta: Vaasa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: Ylitarkastaja

Vaaliteemat