Johan Holmberg

603

"Espoo on hieno kaupunki mutta vaarat ja uhat väijyvät meitä tulevalla taipaleella. Kaupunkimme velkakierre on saatava loppumaan ja talous saatava tasapainotettua (velat ovat nyt noin 1 miljardi eli 4000 euroa jokaista Espoolaista kohti). Tämän saavuttamiseksi on investoinnit saatava tulevaisuudessa kohtuulliselle tasolle. Espoon on pidettävä pidempi lepo- ja tuumaustauko investointiohjelmassaan heti sen jälkeen kun uusi Raide-Jokeri ja Länsimetron pidennys ovat valmistuneet. Samalla on myös pyrittävä pidentämään kaupungin rakennusten, kaluston ja laitteiden taloudelista käyttöikää. Näin toimien luomme sekä aikaa ja resursseja kaikkein arvokkaimmalle eli kouluille, lastentarhoille, sosiaalitoimelle, terveydenhuollolle, urheilulle ja kultturille....."

Hyvä äänestäjä, nimeni on Johan Holmberg ja olen ekonomi. Työelämässä olen palvellut talouspäällikkönä ja business controllerina niin yksityisellä puolella kuin myös kunta- ja julkisella sektorilla ja nykyään toimin vapaana yrittäjä. Tapiolassa olen asunut yli 25 vuotta ja olen aitiopaikalta saanut havaita kotikulmaani kohdanneet suuret mullistukset. Vapaa-ajalla olen intohimoinen retkimeloja ja aktiivinen yhdistysihminen.

Nimi: Johan Holmberg
Syntymävuosi: 1962
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Tapiola
Titteli: KTM, business controller
Sähköposti: iamjohan.holmberg@dlc.fi
Puhelinnumero: 0400-172816

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Hyvinvointimme perusta on yrittäminen ja työllisyys, ei pelkästään Espoon vaan koko Suomen....

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvin hoidettu talous ja hyvät suhteet elinkeinoelämään ovat Espoon kaupungille erittäin tärkeitä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

kaikki edellinen tähtää hyvin voiviin asukkaisiin, Espoon tulee olla hyvä kaupunki niin nuorille, eläkkeellä oleville senioreille, työssäkäyville, lyhyesti siis kaikille

Lue lisää vaaliohjelmasta ›