Jenny Mäkinen

82

"Muotoillaan tulevaisuus yhdessä!"

Kirkkonummelainen, 45 v., 2 aikuisen lapsen äiti.
Koiranomistaja, Coton de tuléar
Koulutus: farmaseutti ja eMBA diploma in Service Excellence.
Työkokemus: 10 vuotta farmaseuttina apteekissa ja yhteensä 13 vuotta palveluliiketoiminnan/digitalisaation kehitystehtävissä apteekki- ja terveystoimialalla
Harrastukset: ulkoliikunta, sisustaminen, veneily, mökkeily ja puutarhanhoito. Rentoudun parhaiten perheen ja ystävien kanssa.
Tunnuslause: Jokaisen ihmisen elämä on arvokas!
Suuntaan työpanokseni lääke-, terveys ja hyvinvointipalveluiden kehittämiseen sekä ilmastoviisaisiin päätöksiin että tasa-arvon toteuttamiseen.

Nimi: Jenny Mäkinen
Syntymävuosi: 1975
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Kirkkonummi
Titteli: Digital Services Manager
Sähköposti: jenny.makinen@elisanet.fi
Puhelinnumero: 0400890832
www: https://www.jennymakinensfp.com

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Ihminen on ymmärrettävä kokonaisuutena, monesta kulmasta, vauvasta vaariin. Ihminen on psykofyysinen olento.

Hyvinvointi rakentuu niin ikään monesta osasta, monesta kulmasta, joten perusturvapalveluiden tulisi tukea elämän eri vaiheita tehokkaammin, ottaen entistä paremmin huomioon yksilön tarpeita.

Kunnan hyvinvointipalveluita tulisi kehittää jatkuvan kehityksen metodeilla, jotta palveluiden laatu ja tavoitettavuus täyttäisivät tämän päivän kuntalaisen tarpeita.

Hyvinvoiva ihminen on arvokas, myös Kirkkonummen kunnalle.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Ilmastoviisas kunta - Kirkkonummella on kaikki edellytykset toimia esikuvana muille kunnille ja kaupungeille tämän teeman piirissä. Luontomme on ainutlaatuinen ja monimuotoinen. Haluamme säilyttää luontomme hvyinvoivana myös jatkossa.

Mielestäni voisimme palvella kuntalaisia tuottamalla ja tarjoamalla ilmastoälykkäitä ratkaisuja esim. rakennusten rakentamisessa ja niiden korjauksessa.

Ilmastoälykkyys vaatii ymmärrystä mm. rakennusmateriaaleista ja niiden kästävyydestä, teknologioista ja muista mahdollisuuksista toimia ilmastoviisaasti.

Meidän kaikkien tulisi toimia ilmastoälykkäästi - globaalisti.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Kotouttaminen

Kirkkonummella on palveluita mm. kiintiöpakolaisille. Palveluja tarjotaan kuntaan saapuville/saapuneille kiintiöpakolaisille, sekä oleskeluluvan saaneille henkilöille, jotka ovat asuneet Suomessa alle 3 vuotta ja muuttavat Kirkkonummelle.

Sydäntäni lähellä on erityisesti kiintiöpakolaisten lasten ja nuorten kotouttamisen edistäminen kunnassamme niin, että vahvistetaan heidän sosiaalista identiteettiä.

Kotouttamisen suunnitelmaa tulisi olla olemassa ja seurattava lapsesta aikuisikään ja vielä pidempään, jos tarve vaatii. Suomi tarvitsee maahanmuuttajia, työtä tekeviä naisia ja miehiä.

Hyvinvointivaltion kuuluu antaa humanitääristä apua kriisi- ja konfliktitilanteissa.

Pidän erityisen tärkeänä edistää hyviä etnisiä suhteita ja käydä dialogia eri kulttuurien välillä.Lue lisää vaaliohjelmasta ›