Jan-Peter Nygård

87

"Haluan työskennellä kestävän ja tasa-arvoisen kunnan puolesta, jossa asukkaiden etu turvataan ja palvelu turvataan molemmilla kielillä."

Olen ehdokkaana tämän kevään kuntavaaleissa jatkaakseni työtä elinkelpoisen kunnan puolesta ja edistääkseni Siuntion kehittämistä. Viimeisen toimikauteni, aiemman kokemukseni ja 40 vuotta Siuntion kuntalaisena olen rakentanut hyvän pohjan ja ymmärryksen, sekä yhteiskunnan että kunnan toiminnoista.

Siuntio on kunta, jonka asukkaiden hyvinvointi on sen edun mukaista ja jossa palvelu on turvattava sekä ruotsiksi että suomeksi. Kunnassamme pitäisi olla mahdollista kehittyä, kasvaa ja elää hyvää elämää. Siksi myös nykyinen koulukysymys on erittäin tärkeä, jotta voidaan varmistaa hyvä ja tasa-arvoinen koulutus molemmilla kielillä. Haluan myös työskennellä ilmaston ja ympäristön edelläkävijänä toimivan kestävän kunnan puolesta työskentelemällä muun muassa toimivan joukkoliikenteen ja etätyön mahdollistavan luotettavan verkkoyhteyden puolesta.

Kunnallamme on ainutlaatuinen asema pääkaupunkiseudun läheisyydestä ja ympäröivästä erinomaisesta luonnosta ja elävästä kulttuuriympäristöstä. Työlläni haluan suojella perinteitämme samalla, kun haluan viedä kuntaa eteenpäin ilman kehityksen pelkoa. Uskon, että parhaat päätökset tehdään yhteistyön, avoimen keskustelun ja faktoihin perustuvan yhteiskunnallisen näkökulman kautta.

Tällä hetkellä työskentelen tulevien rekka- ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettajien liikenneopettajana. Olen ollut Siuntion ruotsinkielisessä seurakuntaneuvostossa jäsenenä jo lähes 20 vuotta. Ihmisenä olen omistautunut, perusteellinen ja oikeudenmukainen ja otan suuren vastuun työstäni.

Nimi: Jan-Peter Nygård
Syntymävuosi: 1956
Kunta: Siuntio
Kotipaikka: Siuntio
Titteli: Liikenneopettaja

Vaaliteemat