Henrik Ramm-Schmidt

637

"Nuoret yrittäjät ovat Espoon tulevaisuus!"

Olen nykyään jo maissa seilaava merikapteeni, perheenisä, koiranomistaja ja IT-yrittäjä. Erityisenä ihastuksena ovat luottamustoimet ja kestävä kehitys.

Toimin oman yritykseni lisäksi erilaisissa luottamustehtävissä, kuten Finnoon koulun vanhempainyhdistyksessä puheenjohtajana ja saman koulun päiväkodin yhdistyksen hallituksessa. Toimin myös Helsingin Laivanpäällikköyhdistyksen ja erään Soukkalaisen ison taloyhtiön hallituksissa.

Vapaa-aika kuluu perheen parissa, koiran kanssa touhutessa ja merellä purjehtimassa.

Nimi: Henrik Ramm-Schmidt
Syntymävuosi: 1977
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Nöykkiö
Titteli: Merikapteeni
Sähköposti: hrs@iki.fi
Puhelinnumero: 0400269199

Vaaliteemat

Paras koulu

Nuoret takaavat meidän tulevaisuuden ja koulu on ehdottomasti tärkein yksittäinen tapa tarjota kaikille lapsillemme mahdollisimman tasapuoliset eväät elämän polulle ja menestykseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Edelläkävijä ilmasto- ja ympäristöasioissa

Ilmastoasioissa kestävä kehitys on meidän ainut vaihtoehto selvitä. Kestävän kehityksen periaatteet tulee saattaa keskeiseksi osaksi yhteiskuntamme pyörittämistä ja kestävä kehitys tulee myös näkyä yrityskulttuureissa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Itsekin yrittäjän toimivana olen nähnyt aitiopaikalta miten tärkeitä tarkoituksenmukaiset tukijärjestelmät ovat uusille yrittäjille, sekä miten iso vaikutus PK-yrityksillä on työllisyyteemme. Meidän tulee kaikin mahdollisin tavoin varmistaa, että Espoo tarjoaa parhaat mahdolliset lähtökohdat yrityksen perustamiseen ja myös yritysten pyörittämiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›