Hanne-Grete Christensen

586

"Kaksikielisyys on rikkaus - suomenkielisestä kaksikieliseksi! "

Olen suomenkielisestä perheestä (isäni on tanskalainen) ja olen alunperin Lahdesta kotoisin. Olen ollut Lahdessa kaksi kertaa kunnallisvaaliehdokkaana ja istunut yhden kauden ensimmäisenä varavaltuutettuna.

Asun Bembölessä perheeni kanssa. Perheesee kuuluu kaksi lasta (10 ja 13), puoliso ja koira. Olemme kasvattaneet lapsemme kaksikielisiksi laittamalla heidän ensin ruotsinkieliseen tarhaan ja sitten ruotsinkieliseen kouluun.

Olen Bemböle skolan vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja ja koulun johtokunnan varapuheenjohtaja.

Lasten hyvinvointi ja luonto ovat lähellä sydäntäni.

Nimi: Hanne-Grete Christensen
Syntymävuosi: 1973
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Bemböle
Titteli: Asiantuntija (FM)
Sähköposti: hannegrete.christensen2021@gmail.com

Vaaliteemat

Paras koulu

Kaikilla lapsilla on oikeus lähikouluun - joka on lähellä. Mielestäni on erittäin tärkeää säilyttää pienet "kyläkoulut", joita meillä vielä on jäljellä Espoossa. Lapset voivat parempi pienemmissä kouluissa - kuten myös opettaja, kun luokissa ei ole 40-50 oppilasta.

Kouluilla ja opettajilla pitäisi olla parempia työkaluja puuttua kiusaamiseen kouluissa. Koulukiusaaminen on vakava asia, eikä kenenkään pitäisi joutua kokemaan sitä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Luonto on tärkeä kaikille meille, jotka asumme Suomessa ja meidän pitää pystyä nauttimaan luonnosta. Vaikka Espoo kasvaa ja tarvitsemme lisää asuinrakennuksia ja liiketiloja, rakentemista ei saa tehdä luonnon kustannuksella. Rakentaa voi lähes minne vaan - mutta tuhottua luontoa ei saa takaisin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›