Fred Granberg

594

"Tuleva vaalikausi on haasteellinen. Pandemian jälkihoidon ohella, tulee luottamushenkilöiden tarkasti seurata Espoon säästöohjelmaa joka koettelee jokaista sektoria, onneksi vähiten kuitenkin kouluja ja varhaiskasvatusta. Kaiken kukkuraksi Sote pukkaa, joka sellaisenaan kaiketi on epäedullinen Espoolle. Espoo kasvaa, tilaa olisi kuitenkin rakentaa lisää asuntoja n.s Espoon näköisesti. Hillitkäämme korkeaa ja tiivistä rakentamista, panostakaamme viihtyvyyteen. Espoolainen haluaa asua luonnonläheisesti, arvostaa viheralueita ja luonnonrantaa. Veneily on sympaattinen ja erittäin suosittu harrastus. Liikennekysymys on ylipolitisoitunut, pragmaattisuutta kaivataan, sekä julkis- että muuhun liikenteeseen."

Syntynyt Helsingissä 1947, eläkkeellä, asunut Espoossa v:sta -78. Naimisissa fil.maist Riitta Granbergin kanssa, 3 poikaa, 6 lastenlasta. Yo -66, insinööri, -72, eur.ing -92. Työskennellyt korkean teknologian teollisuudessa viennin johtotehtävissä (mm Nokialla, Setecissä). Olen 4-kielinen ru, su, eng, ra, matkustellut paljon, sekä asunut vuoden Pariisissa koululaisena, 3 v Brysselissä (Nokia), 2 v T:holmassa (Setecin tytäryhtiön tj:nä).

Olen ehdokkaana 3:lle valtuustokaudelle, istun myös Teknisessä lautakunnassa 3:tta kautta.

Harrastukset: veneily (olen mm EMK:n jäsen) ja saaristoelämää, tennis, musiikki ja kuorolaulu, kielet

Nimi: Fred Granberg
Syntymävuosi: 1947
Kunta: Espoo
Kotipaikka: Espoon Haukilahti
Titteli: Ins, Eur.Ing
Sähköposti: fred.granberg@gmail.com
Puhelinnumero: 040 8439494
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Espoon taloudellinen tilanne on haastava, säästöohjelma päällä. Ei lisää rautatieprojekteja, vältettävä suuria infrainvestoineteja. - Otaniemen klusteri ja sen Business Espoo on tärkeä Espoolle ja koko Suomelle. Tekee hyvää työtä, on mm luonut monta startup-yritystä.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Rakennamme liian tiiviitä korkeiden talojen elementtikennostoja. Espoolainen arvostaa luonnonläheisyyttä, luonnonrantaa ja sen raittia sekä hyvin usein myös veneilyä. Urbanisointi uhkaa mennä liian pitkälle. Tilaa olisi rakentaa viihtyisiä pientaloja, pilvenpiirtäjät istuvat huonosti Espoon maisemaan. Lisäksi, Finnoon satama-alue on säilytettävä sellaisenaan!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Nuorten hyvinvointi

Kouluista ei tule leikata, hyvä taso säilytettävä. Nuorten kokemiin ongelmiin on tottakai puututtava.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›