Emilie Jäntti

685

"Haluan työskennellä Helsingille, jossa ihmisoikeuksia kannustetaan ja otetaan aina huomioon tehdessä päätöksiä. Helsinki, joka on saatavilla kaikille ja, jossa opiskelu on prioriteetti. "

Minun nimeni on Emilie Jäntti ja olen 20-vuotias. Olen kotoisin Raaseporista, mutta asunut Helsingissä, siitä asti, kun aloitin lukion.

Minusta tuli ylioppilas vuonna 2020 ja tällä hetkellä työskentelen avustajana päiväkodissa.
Politiikka ja aktivismi on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen ollut siitä kiinnostunut pienestä asti. Yläasteella minut valittiin nuorisovaltuustoon kotikylässäni ja jo siellä sain osallistua kunnallispolitiikkaan. Yksi iso asia missä olin osana, oli järjestää Raaseporin ensimmäinen pride kulkue.

15-vuotiaana minut valittiin ruotsinkielisen opiskelijajärjestön hallitukseen (FSS). Siellä olin hallituksen jäsenenä viisi vuotta ja viimeisen vuoden olin organisaation puheenjohtaja. Puheenjohtajana ollessani minulla oli tilaisuus työskennellä Suomen koulutusta koskevien kysymysten kanssa useissa ministerin kokoamissa työryhmissä, sekä vierailla parlamentin työryhmissä tuomassa nuorten äänet esille tärkeissä asioissa.

Tällä hetkellä olen aktiivinen muutamassa eri organisaatiossa, yksi näistä on Amnesty Helsinki, missä olen koordinaattori.

Nimi: Emilie Jäntti
Syntymävuosi: 2001
Kunta: Helsinki
Sähköposti: Emilie.jantti@gmail.com
Puhelinnumero: 0406813762
Jäsenenä:

Vaaliteemat