Edvard Lindfors

20

"" Nuoren Hangon puolesta""

Olen nuori kaksikielinen opiskelija. Kasvanut ja koulun käynyt Hangossa. Lukio ajalla olin mukana Hangon Nuorisoraadissa kaksi vuotta. Nuorisoraadin kautta sain tutustua lautakuntien työhön. Olen tehnyt töitä kouluavustajana Hangon ruotsinkielisessä ala- sekä ylä-asteella. Lisäksi olen työskennellyt asiakaspalvelualalla 17 vuotiaasta asti. Juuri nyt opiskelen Markkinointia ammattikorkeakoulu Noviassa.

Hanko on tällä hetkellä tykätty kaupunki jossa ihmiset viettävät paljon aikaa, kuitenkin väkiluku laskee. Nuoret muuttavat pois katsomatta takaisin. Tahdon työskennellä kaupungin eteen johon halutaan jäädä ja jossa kaikki ovat tervettulleita.
Tämänhetkinen tilanne (COVID-19) on muuttanut sen miten etätyötä sekä etäopiskelua katsotaan. Tämä on johtanut Hangon vierailevien määrän kasvuun. Nyt on aika saada heidät jäämään tänne.

Turismi, kestävyys sekä koulutus ovat lähellä sydäntä. Kaupunki joka tukee yrittämistä ja jossa on hyvinvoiva koulu joka ei kärsi resurssien puutteesta on kaupunki joka viehättää niin nuoria kuin vanhempiakin.

Nimi: Edvard Lindfors
Syntymävuosi: 1997
Kunta: Hanko
Kotipaikka: Hanko
Titteli: Opiskelija
Sähköposti: edvard.lindfors@gmail.com
Jäsenenä: