Christer Antell

645

"Kokemusta ja kompetenssia sekä tervettä järkeä ja asiallisuutta kaikessa työssä Helsingin ja helsinkiläisten hyväksi "

Olen monta vuotta ollut aktiivinen Helsingin kunnallispolitiikassa ja olen tänä aikana oppinut tuntemaan Helsingin ja helsinkiläiset monella tavalla ja oppinut tunteman helsinkiläisten tarpeet ja toivomukset koskien kouluja, rakentamista tai terveydenhuoltoa ja iäkkäiden hoivaa muutamia tärkeitä asioita mainitakseni.
Asuin monta vuotta Kulosaaressa ja kävin kouluni ja tulin ylioppilaaksi siellä. Sen jälkeen muutin Eiraan ja sitten Ullanlinnaan ja nyt olen jo kauan asunut Kaartinkaupungissa.
Koulutukseltani olen juristi ja olen nyttemmin jo kauan toiminut asianajaja. Vaimoni on arkkitehti ja aikunen kotoa muuttanut poikamme on lääkäri.
Rkp:ssä minulla on vuosien varrella ollut monta tehtävää, nyt olen Rkp:n puoluevaltuuston jäsen ja Rkp:n Etelä-Helsingin paikallisyhdistyksen ja Rkp:n Maltillisten puheenjohtaja, tässä muutama nyt ajankohtainen tehtävä mainitakseni.
Vuosien varrella olen kauan ollut kaupunginvaltuuston varajäsen (ajoittain ensimmäinen varajäsen) ja mm. jäsenenä yleisten töiden lautakunnassa, kaupunkisuunnittelulautakunnassa ja kiinteistölautakunnassa.

Nimi: Christer Antell
Syntymävuosi: 1942
Kunta: Helsinki
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: asianajaja
Sähköposti: christer.antell@cegea.inet.fi

Vaaliteemat

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Terve talous ja voimavarojen järkevä käyttö ovat tärkeitä menestyvälle ja hyvin hoidetulle kaupungille joka harjoittaa yrittäjyyttä ja sitä kautta työllisyyttä tukevaa elinkeinopolitiikkaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Asuminen ja rakentaminen

Ympäristöä säilyttävä kaupunkisuunnittelu joka vielä parantaa kaupunkiympäristöämme on menestyksen ja viihtyvyyden edellytys, toimiva infra on myös todella tärkeää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvinvoivat asukkaat

Panostus nuorten hyvinvointiin ja iäkkäiden kotihoitoon ja palveluun on nykyolosuhteissa ensiarvoisen tärkeää.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›