Britt-Marie Granström

19

"Elinvoimaisen ja asukasystävällisen Raaseporin puolesta!"

Olen 63 vuotias insinööri, kotoisin Pohjasta ja asun Billnäsissä. Minulla on pitkä työkokemus teollisuuden erilaisissa johtotehtävissä josta jään eläkkeelle tänä vuonna. Tunnen että minulla olisi nyt aikaa ja kiinnostusta perehtyä kunnallispolitiikkaan ja tehdä työtä paremman Raaseporin puolesta. Tarvittava tietopohja, yhteistyötaidot ja kokemus on tullut aika pitkälle työn kautta mutta jää toki paljon uutta johon pitää perehtyä perusteellisesti.

Olen yhteistyön ja avoimen kommunikoinnin puolesta ja tiedän kokemuksesta että se on tehokkain tapa saada asioita eteenpäin. Aikaisemmin olen m.m. ollut Tammisaaren Energian johtokunnassa, yhdyskuntateknisessä lautakunnassa ja teknisessä lautakunnassa Pohjan kunnassa.

Vapaa-aikana harrastan liikuntaa eri muodoissa ja liikun mielelläni luonnossa. Kesällä veneilen ja vietän aikaa saaristossa.

Nimi: Britt-Marie Granström
Syntymävuosi: 1957
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Billnäs
Titteli: Insinööri, ostopäällikkö, tuleva eläkeläinen
Sähköposti: bmgranstrom07@gmail.com

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Raaseporissa tulee ylläpitää palvelualtis ja joustava asenne kaikessa toiminnassa ja asukkaat pitää kohdella arvokkaasti ja tasapuolisesti. Oikealla asenteella pääsee aika pitkälle pienilläkin resursseilla.
Yleisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitämiseksi meidän pitää satsata likuntamahdollisuuksiin ja ukoilureitteihin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Kaupungin pitää olla houkutteleva sekä asukkaille että yrittäjille. Sillä saadaan aikaiseksi positiivinen muuttotrendi joka on talouden peruspilari.
Muuttotrendi maalle on tällä hetkellä kova ja nyt meidän pitää vastata tarpeeseen jos haluamme saada oma osa Raaseporiin. Joustava asenne ja innovatiiviset ratkaisut sekä asukkaille että yrityksille ovat tarpeen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Toimiva infrastruktuuri

Rannikkoradan raideliikennettä pitää kehittää. Jos haluamme houkutella uusia asukkaita ja yrityksiä Raaseporiin meillä pitää olla toimiva liikennetarjonta molempiin suuntiin.

Meidän pitää taata riittävä tonttitarjonta sekä asukkaille että yrityksille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›