Annika Pråhl

46

"Lapsiperheiden hyvinvointi kertoo yhteiskunnan hyvinvoinnista"

Olen opiskellut Åbo Akademiissa ja yli 40-vuotisen työurani olen tehnyt pääasiassa kulttuurin parissa. Nykyään olen tyytyväinen eläkeläinen joka nauttii ajasta lasten ja lastenlasten kanssa sekä viihtyy puutarhassa ja luonnossa.

Olen aina ollut kinnostunut yhteiskuntaasioista ja nuoruudesta lähtien aktiivinen yhdistystoiminnassa. Tällä hetkellä olen Karjaa-Pohjan ruotsinkielisen seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja, Karjaan Rkpn puheenjohtaja, Karjaan talo- ja asuntoyhdistyksen sihteeri sekä Karjaan-Pohjan säästöpankisäätiön hallituksen jäsen.

Raaseporin historia, luonto, sijainti ja kaksikielisyys viehettävät minua. Täällä on hyvä asua. Haluan olla mukana päättämässä tulevaisuudestamme. Tarvitsemme uusia työpaikkoja, monipuolisia palveluita ja asumisvaihtoehtoja sekä hyviä yhteyksiä Helsingin ja Turun suuntaan.

Lapsiperheiden hyvinvointi on minulle sydänasia. Hyvin järjestetty varhaiskasvatus, korkeatasoiset koulut ja opiskelumahdollisuudet molemmille kieliryhmille antavat lapsille ja nuorille turvallisen ympäristön kasvaa aikuiseksi. Monimuotoiset harrastusmahdollisuudet kaikille ikäryhmille antavat elämäniloa sekä sosiaalisia valmiuksia. Visiossani kaikille lapsille annetaan peruskoulussa kokemuksia kaikista taidemuodoista yhtä lailla kun liikunnasta ja urheilusta.

Nimi: Annika Pråhl
Syntymävuosi: 1954
Kunta: Raasepori
Kotipaikka: Raasepori, Karjaa
Titteli: Eläkeläinen, Hum.kand
Sähköposti: anice.prahl@gmail.com
Puhelinnumero: 050 5666474
Jäsenenä:

Vaaliteemat