Ann-Christine Sved

92

""Vastuullisuus on tulevaisuuden hyvinvoinnin perusta""

Ympäristöasiat ovat aina olleet minulle tärkeitä ja yritän tehdä mahdollisimman kestäviä valintoja. Olen opettanut vihreää logistiikkaa ja työskennellyt Kökarin kunnan vastuullisuusohjelman parissa. Tällä hetkellä työskentelen Kirkkonummellen kunnalla jätteiden lajittelun parantamiseksi. Olen asunut Kirkkonummella lähes 20 vuotta.

Nimi: Ann-Christine Sved
Syntymävuosi: 1966
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Kyrkslätt Överby
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Hyvinvoivat asukkaat

Hyvinvoivat kuntalaiset ovat toimivan ja viihtyisän kunnan perusta. Terveet rakennukset ja hyvä työympäristö ovat hyvinvoinnin edellytys. Erityisesti nuorten pahoinvointia olisi käsiteltävä aktiivisesti ja kouluille olisi osoitettava riittävästi resursseja. Keskusta-alueet kaipaavat enemmän kauniita elementteja. Kaunis ympäristö on tärkeä hyvinvoinnille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmastoälykäs kunta

Kirkkonummella on hyvät tavoitteet ilmastopolitiikassa. Nyt tarvitaan riittävästi resursseja, jotta voidaan edetä tavoitteiden mukaisesti. Investointeja tarvitaan kunnan energiankulutuksen vähentämiseksi ja tarvitaan fiksuja ratkaisuja liikenteen päästöjen vähentämiseksi. Lisäponnisteluja tarvitaan myös materiaalien uudelleenkäytön lisäämiseksi ja jakamistalouden edistämiseksi Kirkkonummella.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Yrittäminen ja työllisyys

Hyvin hoidettu talous on tärkeä hyvinvoivalle yhteiskunnalle. Yrityksiä tarvitaan ja kunnan tulisi aktiivisesti kannustaa yrittäjyyteen. Erityistä huomiota voisi kiinnittä yrittäjyyteen, joka ohjaa yhteiskuntaamme kestävämpään suuntaan. Pienyrittäjille yhteisiä tiloja ja palveluita voisi olla hyödylliset. Aktiivisen keinot auttaa työttömät työelämän polulle on tärkeä investointi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›