Anders Adlercreutz

49

"Terveet rakennukset, terve ympäristö ja terve järki - muuta ei tarvita. Kirkkonummella on kaikki avaimet menestykseen. "

Olen kirkkonummelainen kansanedustaja, yrittäjä, arkkitehti, viiden lapsen isä ja kunnallispoliitikko. Tunnen niin yrittäjien kuin perheiden arjen ja tiedän, millaisia haasteita liittyy työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen.

Kansanedustajana ja kunnallispoliitikkona, aivan kuten arkkitehtinakin, minua motivoi terveellisen ja inhimillisen elinympäristön synnyttäminen.

Kotikuntamme Kirkkonummi on minulle erityisen rakas ja on ollut kunnia-asia saada tehdä työtä sen eteen. Toivon saavani Teidän luottamuksenne tälle työlle myös jatkossa.

Rohkenen väittää, että Kirkkonummi on yksi Suomen parhaiten varjeltuja salaisuuksia: sijaitsemme kivenheiton päässä Helsingistä loistavien liikenneyhteyksien päässä keskellä kauneinta luontoa järvineen, merineen ja metsineen.

Ei ole mitään estettä sille, ettemmekö voisi yhdessä kehittää Kirkkonummesta vetovoimaista uuden ajan kuntaa, joka on tunnettu tasapainoisesta väestörakenteestaan ja laadukkaasta elämästään.

Nimi: Anders Adlercreutz
Syntymävuosi: 1970
Kunta: Kirkkonummi
Kotipaikka: Jorvas, Kirkkonummi
Titteli: kansanedustaja, arkkitehti, yrittäjä
Sähköposti: anders.adlercreutz@eduskunta.fi
Puhelinnumero: 0449810191
www: https://andersadlercreutz.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Asuminen ja rakentaminen

Olen työskennellyt arkkitehtina yli 20 vuotta ja rakennettuun ympäristöön liittyvät kysymykset ovat kaikkein vahvinta osaamisaluettani. Ensimmäisenä on kiinnitettävä huomio kouluihin ja päiväkoteihin, jotka eivät enää sovellu tarkoituksiinsa. Kun rakennamme muokkaamme myös kunnan imagoa ja identiteettiä. Meidän ei tarvitse olla kuten muut. Olkaamme erilaisia, rohkeita, ottakaamme tilaisuudesta vaarin, ja rakentakaamme uudistuvasta keskustastamme Uudenmaan helmi!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Paras koulu

Sosiaali- ja terveysuudistuksen astuessa voimaan moni asia muuttuu. Sen jälkeen koulu ja ympäristö ovat meidän tärkeimpiä vetovoimatekijöitä. Sijaintimme on jo loistava. Panostamalla kouluun ja rakentamiseemme varmistamme, että pärjäämme kilpailussa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

Nopeasti kasvava kunta kohtaa vääjäämättä haasteita. Mekin tulemme joutumaan sopeuttamaan talouttamme seuraavan kauden aikana. SOTE-uudistus asettaa jo meille kovia haasteita. Siinä tilanteessa on priorisoitava oikein. Meidän tulee varmistaa, että me myös tulevaisuudessa pystymme houkuttelemaan uusia perheitä ja yrityksiä kuntaamme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›