Jannica Ruusunen

28

"För ett livskraftigt Lovisa"

Mamma. Fru. Vän.

Mina roller i livet som jag gör med stort hjärta. Finns närvarande i vardagen och kastar mig helhjärtat in i det jag upplever viktigt i universum. Mitt levebröd förtjänar jag som företagare och nyanställd verksamhetsledare.

Scout. Humor. Soluppgång.

Naturen är mitt andrum i livet och njuter starkt av att få koppla av vid en lägereld och sjunga gamla godingar. Ja, jag kan inte sjunga men njuter ändå. Min humor faller inte in hos alla men ibland lyckas jag och får nästan alla att småle. Föredrar soluppgångar för de kommer till följd av en mörk natt.

Har hittat min plats i Lovisa för 3 år sedan och kan gott kalla det för kärlek mot staden vid första ögonkastet. Lovisa har en stark potential att utvecklas, växa och bli starkare. Staden är passligt stor men ändå mysigt liten för att snabbt ha hittat en plats i mitt hjärta jag kan kalla att vara hemma.

Jag vill arbeta för att göra staden till det bästa stället att bo på. För att uppnå denna målsättning behövs att vi alla drar i samma rep. Vi behöver beslut för stadens väl som är genomtänkta, öppna och inkluderande. Vi behöver tänka innovativt och stöda företagsamhet och nytänkande och vi behöver utveckla staden och beslutsfattandet för ett hållbart Lovisa.

Som en klok man en gång sa: ”lämna världen lite bättre än vad den var då du fann den”.

Namn: Jannica Ruusunen
Födelseår: 1990
Kommun: Lovisa
Hemort: Pernå
Titel: Verksamhetsledare, företagare
E-post: jannica@ruusunen.org

Viktiga politiska frågor