Thomas Lindgren

85

"Siuntioon muuttaneena näen että meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin, olemme lähellä PK-seutua, meidän luonto ja kulttuuri. Voisimme halutessamme kasvaa! Meillä on siihen mahdollisuudet. Mutta meidän täytyy ymmärtää mikä tekee Siuntiosta niin ainutlaatuisen ja arvokkaan, eikä unohtaa näitä arvoja suunnittelussa. Sivistyskampus on oiva esimerkki epäonnistuneesta suunnittelusta, ja nyt vielä on uhkana että sama toistuu Pickalan "Koukkussa". "

Hei,

Olen Thomas ja olen muuttanut Siuntioon 10 vuotta sitten, Nokia on ollut työnantajani vuodesta 1998. Olen luonteeltani ulkoiluihminen jolle taide ja musiikki ei ole vierasta.

Olen kolmen lapsen isä ja sen takia lasten viihtyvyys ja julkiset tilat ovat minulle tärkeitä.

Siuntiossa asuessani olen työskennellyt paljon lasten parhaaksi, olen m.m.

-Toiminut puheenjohtajana Garantiföräningen för Bullerbybarnen yhdistyksessä, yksityinen päiväkoti
-Hallituksen jäsenenä Friska viljor, m.m. Ewardsbergs iltapäiväkerho
- Aikoinaan hallituksen jäsenenä Svenska daghem o förskola vanhempain yhdistyksessä.

Siuntioon muuttaneena näen että meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin, olemme lähellä PK-seutua, meidän luonto ja kulttuuri.

Voisimme halutessamme kasvaa! Meillä on siihen mahdollisuudet.

Mutta näen että uuden sivistys- ja hyvinvointikampuksen suunnittelussa olisi pitänyt ottaa enemmän huomioon kuntalaisten toiveet, suunnitella enemmän viheralueita, ennen kaikkea tilaa ja liikunta mahdollisuuksia lapsille. Esim jalkapallokenttä lapsille välitunneille puutuu kokonaan.

Nimi: Thomas Lindgren
Syntymävuosi: 1977
Kunta: Siuntio

Vaaliteemat