Laura Wickström

56

"Vi har en unik stad och jag vill jobba för den, för ett gott sammarbete och möjligheterna i vår fina skärgård. Inflyttningen av barnfamiljer och andra invånare glädjer mig, för kommunalservice kommer att finnas där den behövs. Min första period i kommunalpolitiken har varit lärorik och intressant. Jag brinner för att få fortsätta."

Jag är 28 år, bor i Korpo med min man och vår lilla skolflicka. Jag är uppvuxen i skärgården (Kimitoön) och jag trivs där. På min fritid gillar jag att umgås med familj och vänner. Dansa zumba, spela badminton och att resa är något jag gillar starkt.

Namn: Laura Wickström
Födelseår: 1993
Kommun: Pargas
Hemort: Korpo
Titel: Försäljare
E-post: laura.wickstrommm@gmail.com
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Den bästa skolan

Fungerande skola och skolgård är en grund och rättighet för alla våra barn och duktiga lärare. Vi skall försöka ge de bästa möjligheterna att den bästa skolan skall uppnås.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välmående kommuninvånare

Med välmående kommuninvånare kan vi få mer gjort. När knoppen och kroppen mår bra får vi människor mer gjort. Det är ett fakto! :)

Läs mer i vårt valprogram ›

Boende och byggande

Mera inflyttning det är a och o för en mer fungerande kommun. Vi skall visa vår fina skärgård och öppna ögonen för de andra, flytta hit. Vi har det super.

Läs mer i vårt valprogram ›