Veronica Walgren

24

"För familjehälsa, psykisk hälsa och trivsel."

43-årig tvåbarnsmor. Sedan över 20 år tillbaka bosatt i Kristinestad, före det tillbringade jag några studieår i Vasa, högstadiet i Närpes. Mina första 11 år i livet tillbringade jag i Malax.

På fritiden är jag gärna ute med labradoren Astrid i naturen. När jag vill koppla av virkar jag disktrasor, fotograferar eller lyssnar på ljudböcker.

Fick min sjukskötarexamen i november 2020, är även merkonom.
I ett års tid har jag jobbat som sjukskötare inom psykiatrin, där jag trivs som fisken i vattnet. I och med att jag är med i ett familjeteam så brinner jag lite extra för just familjehälsa och våra barn/ungas psykiska hälsa.

Jag anser att Kristinestad har stora utvecklingsmöjligheter vad gäller trivseln för invånarna. Vi har naturen och vi har vattnet, grundpaletten är redan klar, vi behöver bara lite mera färger.

Namn: Veronica Walgren
Födelseår: 1978
Kommun: Kristinestad
Hemort: Kristinestad
Titel: Sjukskötare
E-post: veronica.walgren@gmail.com
Medlem i :

Viktiga politiska frågor

Ungas välmående

Psykisk ohälsa ökar bland våra barn och unga. Illamåendet kryper nedåt i åldrarna och vi behöver nu aktivt arbeta med preventiva åtgärder samt med behandlingsmöjligheter. Tröskeln skall vara låg till att söka hjälp och alla behöver vara engagerade och delaktiga.

Läs mer i vårt valprogram ›

Välmående kommuninvånare

Kristinestad är en vacker stad med många utvecklingsmöjligheter. Jag vill aktivt vara med och utveckla vår fina stad. Många bra saker är redan gjorda, men det finns fortfarande mycket vi kan göra för att öka trivseln. Något jag gärna vill se i Kristinestad är en hundpark.

Läs mer i vårt valprogram ›