Ted Saari

"Hårt och målmedvetet arbete ger alltid resultat, ge aldrig upp utan sök nya vägar framåt!"

Jag heter Ted Saari och är 44 år, född och uppvuxen i Monäs, Nykarleby. Min familj består av fru Patricia och barnen Milton, Estelle och Melker samt hunden Selma. Jag har jobbat med försäljning och marknadsföring i hela mitt yrkesverksamma liv, de senaste 10 åren på Mirka. Mina fritidsintressen är motion av alla slag, som bänkidrottare tittar jag gärna på ishockey eller nån annan lagidrott. Jag har suttit i fullmäktige i Nykarleby i 3 perioder så kommunal förvaltning är inget nytt. De senaste åren har jag bott utomlands i Kina och det har varit mycket intressant och lärorikt på många sätt. Nu ser jag verkligen framemot att återvända till Nykarleby och framförallt Monäs där jag helst tillbringar min lediga tid.

Namn: Ted Saari
Födelseår: 1976
Kommun: Nykarleby
Hemort: Nykarleby
Titel: General Manager
E-post: ted.saari@nykarleby.fi
Tel: 0406704850

Viktiga politiska frågor

Seniorvänligt samhälle

Vi har ett ansvar att ta hand om våra äldre med respekt och tacksamhet för allt vad dom gjort för oss. Vi skall se till att den service som de behöver finns nära så att det känns tryggt och värdigt att åldras i Nykarleby.

Läs mer i vårt valprogram ›

Ungas välmående

I Nykarleby så vill jag att alla barn och unga skall ha en aktiv och meningsfull fritid där de känner sig trygga och är en del av gemenskapen. En plats där de får både synas och höras samt känner sig förstådda och uppskattade. Staden skall värna om och stöda föreningarna i detta viktiga arbete.

Läs mer i vårt valprogram ›

Företagande och sysselsättning

I Nykarleby skall det vara bekymmersfritt att leva och bo för den som arbetar och det skall finnas förutsättningar att driva små och stora företag såväl i stad som på landsbygd. Vi behöver fungerande infrastruktur och en serviceinriktad förvaltning för att ge företagen förutsättningar att etablera sig och växa i vår stad.

Läs mer i vårt valprogram ›